Rohkema info nägemiseks:

OG ACCOUNTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 869; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta OG ACCOUNTING OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OG Accounting OÜ eesmärk on pakkuda ettevõtjatele täiuslikku raamatupidamisteenust, mille kaudu nad saavad keskenduda oma äri arendamisele ja kasvu edendamisele. Meie kogenud meeskond tagab, et kõik raamatupidamisalased ja finantsküsimused oleksid käsitletud professionaalselt ja vastavalt Eesti seadustele.

Meie ettevõtte, OG Accounting OÜ, juured ulatuvad aastate taha, kui otsustasime luua firma, mis keskendub kvaliteetse ja usaldusväärse raamatupidamisteenuse pakkumisele. Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistidest, kellel on ulatuslikud teadmised ja kogemused raamatupidamise, maksunduse ja finantsjuhtimise valdkonnas. Oleme alati kursis uusimate seadusandlike muudatustega ja kohalike regulatsioonidega, et tagada meie klientidele parim teenuse kvaliteet.

Meie teenuste portfell hõlmab laia valikut raamatupidamisteenuseid, sealhulgas igakuiseid raamatupidamisarvestusi, palgaarvestust, majandusaasta aruannete koostamist ja finantsaruandlust. Hoolitseme kõigi teie ettevõtte raamatupidamisandmete eest, sealhulgas sissetulevate ja väljaminevate arvete ning pangakonto väljavõtete korrektsuse eest. Meie eesmärk on tagada, et kõik dokumendid oleksid õigeaegselt ja õigesti vormistatud, vähendades teie muret ja andes teile kindluse, et teie raamatupidamine on alati korras.

Lisaks pakume ka põhjalikku konsultatsiooniteenust, mis hõlmab nii online- kui offline-nõustamist. Meie spetsialistid on valmis vastama teie keerulistele küsimustele ja andma selgeid vastuseid, et aidata teil navigeerida keerulistes raamatupidamis- ja maksuküsimustes. Kui teil on mure maksustrateegiate, raamatupidamisprobleemide või seadusandlike muudatuste osas, oleme valmis teid toetama ja nõustama.

Meie teenuste hulka kuuluvad ka muud tugiteenused ja administratiivne abi. Aitame teil ettevõtte registreerimisel, juriidilise aadressi määramisel, põhikirja muudatustes ning käibemaksukohustuslaseks registreerimisel. Meie eesmärk on pakkuda kõikehõlmavat teenust, mis katab kõik teie ettevõtte haldamise ja raamatupidamise vajadused.

OG Accounting OÜ jaoks on oluline, et meie kliendid tunneksid end turvaliselt ja saaksid keskenduda oma äri põhitegevusele. Meie professionaalne meeskond on alati valmis pakkuma isiklikku lähenemist ja kõrgeimat teenuse kvaliteeti, et aidata teil saavutada teie äri eesmärke ja edu. Meie töö ei ole lihtsalt arveid töödelda – me oleme siin, et olla teie usaldusväärne partner teie äri eduloos.

kodulehele

OG ACCOUNTING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihhail R.

Ettevõte osutab teenuseid kahele meie ettevõttele. Kvaliteetne raamatupidamisteenus, õigeaegne maksu- ja raamatupidamisaruandlus, kõrge töökvaliteet

- Heiki R.

Oleme juba üle viie aasta OG Accounting OÜ rahulolevad kliendid ja pakutud teenustega väga rahul. Suurepärane ja usaldusväärne ettevõte, kellega jätkame koostööd kindlasti veel palju aastaid.

- Irina K.

Aitäh Galanova Olgale ja tema töötajatele kvaliteetse raamatupidamisteenuse eest. Saame alati vastused kõikidele küsimustele. Hea meel koostöö üle!

Kuidas valida õige raamatupidamisteenus vastavalt teie ettevõtte suurusele?

Raamatupidamine on äri üks kriitilisemaid aspekte, mille õige haldamine võib mõjutada ettevõtte finantsilist tervist ja seadusandlikku vastavust. Ettevõtte vajaduste ja eelarve arvestamine on oluline, et leida sobiv teenusepakkuja, kes suudab pakkuda vajalikku kvaliteeti ja teenust õiglase hinnaga. Tutvustame teile meie orienteeruvaid näidishindu, mis on mõeldud selleks, et aidata teil valida õiged teenused vastavalt teie ettevõtte suurusele ja vajadustele. 1. Alustav ettevõte Hind: al. 59 € kuus Kui olete alustav ettevõte, millel ei ole käibemaksukohustuslase numbri (KMKR)

Dropdown

kõik artiklid

OG ACCOUNTING OÜ tegevusaruanne 2023

OG Accounting OÜ oli asutatud 04.01.2022 a. Ettevõtte põhitegevusalaks on raamatupidamine, maksualane nõustamine. 2023 aasta jaanuarist kuni 2023 a. 31 detsemb
ssb.ee
OG Accounting OÜ oli asutatud 04.01.2022 a. Ettevõtte põhitegevusalaks on raamatupidamine, maksualane nõustamine. 2023 aasta jaanuarist kuni 2023 a. 31 detsembrini moodustas osaühing OG Accounting OÜ müügitulu 75 452 eur. OG Accounting OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on säilitada firma turupositsioon.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.