Rohkema info nägemiseks:

NPM C&O EUROPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 137; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NPM C&O EUROPE kohta arvamuslugu!"

NPM C&O EUROPE OÜ hetkeolukord

Juba 137 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldine informatsioon

NPM C&O Europe OÜ (Ettevõte) on 2022. aastal Neo Performance Materials Inc. (Kontsern) poolt asutatud tütarettevõte, mille põhitegevuseks on haruldaste muldmetallide müük ja turustamine. Ettevõte ostab Singapuris registreeritud Kontserni ettevõttelt müügiks mõeldud tooted ning korraldab nende logistikat ning müüb neid Kontserni klientidele. Ettevõtte müüdavad tooted valmistatakse peamiselt Hiina Rahvavabariigis asuvates Kontsernile kuuluvates tehastes. 2023.aastal moodustas Ettevõtte käive EL-i riikides 63% kogukäibest. Olulisemad turud väljaspool

EL-i on Lõuna-Aafrika (15% käibest), India (10% käibest) ja Makedoonia (10% käibest).

Olulised sündmused 2023. Aastal 2023. aastal juurutas Ettevõte edukalt sissetulevate ja väljaminevate tellimuste kajastamise süsteemi, mis võimaldas äriprotsesside optimeerimist. Selle optimeerimise tulemuseks on oluliselt tõhusam laoseisude haldamine, inimfaktorist tulenevate vigade hulga vähenemine ning klienditeeninduse kvaliteedi tõstmine.

Ettevõte jätkas edukat tegevust haruldaste muldmetallide turustusturul, mille müügikäive kasvas eelmise aastaga võrreldes 133% ulatudes 26,6 miljoni euroni. Käibe märkimisväärne kasv on tingitud sellest, et Ettevõte alustas aktiivset tegevust alles 2022. aasta teises pooles.

NPM C&O Europe OÜ põhilised näitajad ja suhtarvud tuhandetes eurodes 2023 2022 Muutus, %

Müügitulu 26 564 11 392 133

Ärikasum/kahjum 886 370 139

Puhaskasum/kahjum 886 370 139

Varad 9 518 12 235 -22

Omakapital 1 211 326 271

Ärikasumi rentaablus, % 3.34 3.00 (ärikasum/müügitulu)

Puhasrentaablus, % 3.34 3.00 (puhaskasum/müügitulu)

Omakapitali tootlikkus, % 115.23 113.00 (puhaskasum / omakapital)

Ettevõttel ei ole materiaalseid põhivarasid. Käibevaradest suurima osa moodustavad nõuded ostjate vastu ning varud. Varud hoitakse vastutaval hoiul renditud laopindadel Norras ning Hollandis ning Ettevõtte juhtkond teeb regulaarselt varude väärtuse teasti.

Ettevõttel ei olnud 2023.aastal ühtegi töötajat. Ettevõte ostab juhtimisteenust samasse Kontserni kuuluvalt NPM Silmet OÜ-lt.

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. 2023.aasta lõpu seisuga kuulus juhatusse Aleksandr Timarov, kes on ühtlasi ka NPM Silmet OÜ finantsjuht.

2023. aastal dividende ei makstud.

Äritegevusega seotud riskid

Ettevõte käitleb metallurgia- ning keemiatooteid, millega kaasnevad spetsiifilised riskid. Keskkonnakaitse osas järgib Ettevõte õigusaktides sätestatud piirväärtusi ja keskkonnakaitset puudutavaid normatiive rakendades parimat võimalikku tehnikat ja tehnoloogiat ning toetudes rahvusvahelistele standarditele vastavalt keskkonnajuhtimissüsteemi nõuetele, mis on kehtestatud Kontserni poolt. Oma töös käsitleb Ettevõte õigusaktides sätestatud piirväärtusi kui miinimumnõudeid.

Ettevõtte keskkonnapoliitika ja keskkonnajuhtimissüsteem on suunatud keskonnamõju pidevale vähendamisele tehnoloogiate arendustegevusega ja parima võimaliku tehnika rakendamisega.

Ettevõtte ärimudel ning Kontsernis kasutatav siirdehidade regulatsioon eeldavad seda, et Ettevõtte kasumimarginaal on fikseeritud tasemel 3%.

Seega, Ettevõtte tegevus ei sõltu vahendatavate teedete hindade turudünaamikast ega valuutakursside muutustest.

Ettevõtte äritegevus ei oma tsüklilist ega hooajalist iseloomu. Vaatamata sellele, et Ettevõtte aktsionär Neo Performance Materials on börsil noteeritud, ei ole NPM C&O Europe OÜ börsi- ega avaliku huvi ettevõte.

Plaanid 2024. aastaks

Ettevõte plaanib jätkata sisemiste protsesside tõhususe tõstmisega seotud tegevusi tagamaks klientide kõrgeimat rahulolu.

Aastal 2024 ei ole Ettevõttel plaanis dividende maksta.

NPM C&O EUROPE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.