Rohkema info nägemiseks:

WIIRONI VARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 23; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WIIRONI VARA OÜ kohta arvamuslugu!"

WIIRONI VARA OÜ hetkeolukord

Juba 23 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevuse kirjeldus: Wiironi Vara OÜ on kinnisvarahaldus- ja arendusettevõte, mis keskendub Juurdeveo 7 kinnistu haldamisele ja arendamisele, sealhulgas korterite välja rentimisele. Ettevõtte põhieesmärk on renoveerida Juurdeveo 7/1 ja 7/2 hooned, pakkudes samal ajal kvaliteetset elamispinda üürnikele.

Hetkeolukord ja arendusprojektid: 2022. aastal asutatud Wiironi Vara OÜ on alustanud aktiivselt oma põhitegevusega. Hetkel on käimas

Juurdeveo 7/1 hoone projekteerimistööd. Selle protsessi käigus tehakse põhjalikke ettevalmistusi renoveerimistööde alustamiseks. Samal ajal on nii Juurdeveo 7/1 kui ka Juurdeveo 7/2 hoonetes olemas üürnikud, kes elavad hoonetes kuni renoveerimistööde alguseni.

Äritegevuse ülevaade: Ettevõtte äritegevus on stabiilne ja jätkusuutlik. Kogu renditulu on laekunud õigeaegselt ja üürnikud on olnud korrektsed oma kohustuste täitmisel. See on võimaldanud ettevõttel kindlustada stabiilse rahavoo, mis on oluline edasiste investeeringute ja arendustegevuste jaoks.

Tulevikuplaanid: Lähitulevikus keskendub Wiironi Vara OÜ Juurdeveo 7/1 hoone projekteerimis- ja renoveerimistööde lõpuleviimisele. Pärast renoveerimist plaanitakse jätkata hoonete haldamist ja korterite välja rentimist parendatud tingimustel. Ettevõtte pikemaajaline visioon hõlmab kinnisvaraportfelli laiendamist ja täiendavate arendusprojektide elluviimist.

Kokkuvõte: Wiironi Vara OÜ on noor ja ambitsioonikas ettevõte, mille esimesed tegevusaastad on olnud edukad. Stabiilne üürnike tulu ja edenevad projekteerimistööd annavad kindluse ettevõtte edasiseks arenguks ja kasvuplaanide elluviimiseks. Ettevõte jätkab oma eesmärkide saavutamist, pakkudes kvaliteetset elamispinda ja arendades kinnisvara väärtust.

WIIRONI VARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.