Rohkema info nägemiseks:

NORTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 821; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORTE OÜ kohta arvamuslugu!"

NORTE OÜ hetkeolukord

Juba 821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Norte OÜ on 2022 aastal loodud Eesti kapitalil põhinev ehitusprojekteerimisega tegelev äriühing. Ettevõtte aluseks on turul üle 20 aasta tegutsenud Maru Ehitus AS projekteerimisüksus, mis jagunes 16. märtsil 2022 eraldi projekteerimisettevõtteks. Jagunemise tulemusel on Norte OÜ Maru Ehitus AS õigusjärglane projekteerimise vallas ning omab seeläbi osaliselt õiguseid ka ettevõtte loomise eelsetele referentsidele.

Ettevõtte põhiliseks tegevuskohaks on Eesti Vabariik, väiksemas mahus toimub tegevus ka Soomes. Ettevõtte esimene aasta (2022) kujunes majandustulemuste osas üleminekuaastaks, kuna ühe ettevõtte osakonnast eraldiseisvaks äriühinguks muutmine käsitleb endas suures mahus üleminekutegevusi. Üldiselt võib lõppenud perioodi tulemust hinnata ootuspäraseks ning esimese aasta tulemuste põhjal on ettevõtte juhtkond saanud väärtusliku sisendi järgneva perioodi juhtimisotsuste tegemiseks.

Norte OÜ põhilisted tegevusvaldkonnad:  Peaprojekteerimine ja projektijuhtimine  Arhitektuur  Konstruktiivne projekteerimine  Tehnosüsteemide projekteerimine

Insenertehnilised konsultatsioonid

Projektide BIM koordinatsioon  2022. aasta lõpu seisuga töötab ettevõttes täistööajale arvestatuna 23 inimest.

 Arhitektid (2)  Veevarustuse ja kanalisatsiooni insener (1)  Projekteerimise projektijuht (4)  Juhtivkonstruktor (2)  Konstruktor (5)  Projekteerija (6)

Tehnik (2)

Tegevjuht 2022. aastal investeeriti põhivarasse 6 tuh.eurot.

2022 aruande perioodi müügikäibeks kujunes aruande aastal tegutsetud kuude (9) jooksul 2,1 miljonit eurot, mis on eesmärgipärane võrreldes eelarves püstitatud 1,8 miljoni euroga. Müügikäibe tõusu põhjuseks olid mahukad ning pikaajalised projektid, personali maksimumilähedane hõivatus ning üldine hinnatõus. Ettevõtte esimene majandusaasta lõpetati 79073 eurose kahjumiga. Kahjumi peamiseks põhjusteks olid varasemalt sõlmitud pikaajalised fikseeritud maksumusega lepingud olukorras, kus turul toimus pidev sisendhinna tõus ning ka ettevõtte üldkulud kasvasid. Personali täiemahulise hõivatuse tõttu ei olnud võimalik päringute suurest arvust hoolimata uusi ja turuolukorrale vastavaid lepinguid sõlmida. Aasta teises pooles sõlmitud lepingud vastavad turuhinnale ja üldkulude määrale ning on hea kasumlikkusega. Ettevõtte rahavood on rahuldaval tasemel ning laenuvajadus käibevahendite tagamiseks puudub.

Suurima osa käibest moodustasid Enefit 280-2 õlitehasega seotud peaprojekteerimise lepingud. Märkimisväärne on ka nimetatud õlitehase Retordihoone teraskonstruktsioonide projekteerimise leping, kuna antud projekti näol on tegemist ühe suurima ja keerukama teraskonstruktsioonidel põhineva ehitusprojektiga Eestis.

2022 aastal sõlmitud suurimaks lepinguks oli Kanada ettevõtte Neo Magnequench LLC poolt Narva planeeritava magnetitehase eelprojektide koostamine peaprojekteerijana. Nimetatud magnetitehasest saab valmimisel suurim omataoline Euroopas.

Norte OÜ Järvevana tee 5 +372 657 5900 Reg. no 10714568

NORTE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.