Rohkema info nägemiseks:

TREBLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on eritellimusel mööbli kokkupanek ja paigaldamine, muutes kodusid ja kontoreid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TREBLA OÜ-sse, kus me usume, et tõelise mugavuse ja elegantsi olemus peitub teie mööbli detailides. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda eritellimusel mööbli kokkupanekule ja paigaldusele, mis muudab kodud ja kontorid inspiratsiooni ja rahu paikadeks.

Meie oskuslikud käsitöölised ja paigaldajad on rohkem kui lihtsalt töölised; nad on loojad ja probleemide lahendajad, kes on pühendunud teie visiooni elluviimisele. Alates keerukast köögimööbli paigaldusest, mis saab teie kodu südameks, kuni stiilse ja funktsionaalse riidekapi paigalduseni, mis korraldab teie elu, käsitseme iga projekti täpsuse ja hoolitsusega.

TREBLA OÜ-s mõistame, et mööbel pole lihtsalt ese, vaid osa teie igapäevaelust. Seetõttu pakume eritellimusel mööbli paigaldusteenuseid, mis on kohandatud vastavalt teie ainulaadsetele vajadustele ja eelistustele. Meie pühendumus tipptasemele kajastub igas liitekohas, igas viimistluses ja iga meie kliendi rahulolevas naeratuses.

Meie käte ja südametega loome me mitte ainult mööblit, vaid kogemusi. Me ei paigalda ainult; me muudame ruume. Me ei pane ainult kokku; me loome kestvaid muljeid. Meie loosung, 'Loome mugavust, paigaldame elegantsi!', pole lihtsalt hüüdlause - see on meie lubadus teile.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal ja laske meil tõsta teie ruumi ilu ja funktsionaalsusega meie eritellimusel mööblilahendustega. TREBLA OÜ pole lihtsalt bränd; see on koos teiega loodud käsitööelegantsi pärand.

TREBLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärane kogemus! Mööbli paigaldus oli kiire ja professionaalne.

- Liisa

Väga rahulik ja osav mööbli kokkupanek.

- Jaan

Riiulid on täpselt paigas, nagu soovisime. Soovitame kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TREBLA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Trebla alustas oma tegevust 26.09.2016.a. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud perioodi kohta 01.01.2022-31.12.2022.a. Osaühingu põhitegevuseks on mööbli paigaldamine. Aruande perioodi müügitulu kokku oli 74391 eurot, millest 48 % on saadud teenuse osutamisest Eestis ja 52 % Rootsis. Aruande perioodil oli Trebla OÜl üks palgaline töötaja, kes oli ühtlasi ka juhatuse liige. Palgakulu oli 8276 eurot. Osaühing plaanib jätkata samal tegevusalal ka 2023. aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Köögimööbli paigaldamise kunst

Köögimööbli paigaldamine ei ole ainult kappide ja töötasapindade paigutamine; see on keeruline protsess, mis nõuab täpsust, oskusi ja ruumitaju. Korrektne paiga
ssb.ee
Köögimööbli paigaldamine ei ole ainult kappide ja töötasapindade paigutamine; see on keeruline protsess, mis nõuab täpsust, oskusi ja ruumitaju. Korrektne paigaldus tagab, et köögimööbel näeb hea välja ning on funktsionaalne ja vastupidav ajaproovile. Iga köök on unikaalne ja samuti on erinevad inimeste vajadused, kes seda kasutavad. Oma köögiruumi hindamine ja spetsiifiliste nõudmiste mõistmine on eduka paigalduse esimene samm. Paigalduseelse kaalutlused Õige mööbli valimine on ülioluline. See peaks peegeldama teie stiili, sobima teie ruumi ja mahtuma teie eelarvesse. TREBLA OÜ pakub

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.