Rohkema info nägemiseks:

IMPULSE GENERATOR FUND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IMPULSE GENERATOR FUND kohta arvamuslugu!"

IMPULSE GENERATOR FUND OÜ hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Impulse Generator Fund OÜ loodi 05.05.2022 aastaImpulse Generator

Fund OÜ toimib n-ö katapuldina, mis võimaldab alustavatel tehnoloogiaettevõtetel realiseerida oma MVP-d ja turule jõudmise aega kiirendada. Ehk Impulse Generator Fund OÜ on riskikapitali rahastamise vorm, mis pakub alustavatele ettevõtetele ja varajases faasis olevatele ettevõtetele tehnilisi teadmisi ja tugevat rahvusvahelist arendustuge, et kiirendada nende tõusu turule sisenemise künnisele. Tulemustele orienteeritud rahastust võimaldatakse ettevõtetele, kellel arvatakse olevat erakordne pikaajaline kasvupotentsiaal.

Üheskoos IT ettevõte Introduct Group´iga lõi Impulse Generator Fund ka esimese teenuse.

Oma teadmisi ja kogemusi ühendades töötas meeskond Loader projekti nullist välja, mis oli professionaalidele huvitav väljakutse. 2023. aasta jaanuaris ilmus toode laivi pärast kaheksa kuud kestnud põhjalikku tööd. Antud projekti raames lõid arendusmeeskonnad teenuse, mis võimaldab kasutajatel kiiresti ja turvaliselt importida, eksportida ja kustutada piiramatus koguses andmeid.

2024 aastal plaanib IGF leida veelgi uusi põnevaid projekte, millega anda alustavatele ettevõtetele võimalus oma ideid ellu viia ja selle käigus tuua ka tehnoloogia maailma innovaatilisi lahendusi juurde.

IMPULSE GENERATOR FUND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.