Rohkema info nägemiseks:

WALDO GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 135; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WALDO GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

WALDO GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Waldo Group OÜ jätkab kinnisvarainvesteeringutega Eestis ning on teinud olulise sammu, müües oma tütarettevõtte Waldo Leasing OÜ, mis tõi ettevõttele märkimisväärse kasumi summas 181 191 eurot.

2023 aasta aruande lõpuks ulatus ettevõtte bilanss 1 305 308 euroni, millest põhivarad moodustasid 1 301 850 eurot. Ettevõtte omakapital oli 200 649 eurot, mis näitab ettevõtte tugevat finantspositsiooni ja jätkuvat majandustegevuse edu.

Kuigi põhitegevustes ei toimunud suuri muudatusi, toetas tütarettevõtte müük ettevõtte finantstulemusi oluliselt. Juhtkonna hinnangul on Waldo

Group OÜ jätkuvalt tegutsev ja finantsiliselt stabiilne ettevõte, mis suudab edukalt hallata oma investeerimisportfelli ja säilitada stabiilsuse erinevates majanduskeskkondades.

Waldo Group OÜ on näidanud, et suudab teha strateegilisi ja kasumlikke otsuseid, mis toetavad ettevõtte pikaajalist kasvu ja finantsstabiilsust.

Ettevõtte juhtkond on kogenud ja oskuslik, tagades läbimõeldud ja tõhusa juhtimise.

Lõppkokkuvõttes võib öelda, et Waldo Group OÜ on demonstreerinud järjepidevat ja strateegilist arengut, mille aluseks on tugev finantsplaneerimine ja jätkusuutlik kasv. Ettevõtte keskendumine riskijuhtimisele, strateegilisele investeerimisele ja finantsstabiilsusele loob kindla aluse edaspidiseks edukaks tegutsemiseks.

WALDO GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.