Rohkema info nägemiseks:

HEALAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 246; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEALAB OÜ kohta arvamuslugu!"

HEALAB OÜ hetkeolukord

Juba 246 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli ettevõtte asutamisaasta. Healab OÜ loomisel seati eesmärgiks kasvada lähiaastatel meditsiini tehnoloogiate äri ja IT arenduse/valideerimise rahvusvahelist teenust ja tooteid loovaks ja turustavaks ettevõtteks.

Asutamisaasta tegevusteks olid ettevõtte käivitamine, meeskonna moodustamine, äriarendusideede filtreerimine, pilootprojekti arenduspartnerite hanke korraldus ja läbi viimine ning arendusprojekti käivitamine. Märkimisväärne osa tööst oli seotud ettevõtte sisemise töökorralduse üles seadmise ning kokkulepetega (äriarenduse pipeline, valideerimine, investeerimine, etapid jms). Teise olulise osa moodustas arenduspartneritega lähteülesande ja arenduslahenduste ettevalmine pilootprojekti osapooltega.

2023. aastal on plaanitud jõuda esimese projektiga turu testimisse ning siis sealt edasi kas toote arendusse ja turgu või divest suunda, kus neile otsitakse toorikutena võimalikke ostjaid. Osana ettevõtte järgnevate aastate strateegiast on ka investeerimine juba toimivatesse meditsiini IT tehnoloogilistesse toodetesse ja ettevõtetesse.

2023. aasta tulu teenimise plaanid on seotud võimalike investeeringutega turul eksisteerivatesse toodetesse/ettevõtetesse ja ka oma uute toodete turule toomisest. Ettevõte planeerib aktiivselt osaleda kõigis tuleviku e-tervise lahenduste rahvusvahelistes koostööprojektides.

Juhtkond on teadlik, et aruandeaasta lõpuks on ettevõtte netovara väiksem kui Äriseadustikus nimetatud netovara minimaalne suurus.

Seaduses kehtestatust väiksem netovara on tingitud plaanitud tegevuste viibimisest.

2023. aasta lõpuks viib ettevõte omakapitali suuruse seadusega kooskõlla.

HEALAB OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.