Rohkema info nägemiseks:

HART CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 18; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HART CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

HART CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 18 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevuse ülevaade

Hart Consulting OÜ on spetsialiseerunud konsultatsiooni- ja juhtimisteenuste pakkumisele, keskendudes peamiselt kiiresti kasvavatele tehnoloogia idufirmadele. Ettevõtte teenused on suunatud nende idufirmade aitamisele keerukate äriväljakutsete lahendamisel, pöörates erilist tähelepanu rahastamisele ja strateegilisele arendamisele.

Peamised tegevusvaldkonnad

Ettevõtte põhitegevus hõlmab järgmist: (cid:127) Konsultatsiooni- ja juhtimisteenused kiiresti kasvavatele tehnoloogia idufirmadele.

(cid:127) Strateegiline juhendamine, eriti seoses äritegevuse laiendamise ja kapitali kaasamisega.

Meie teenuste pakkumise parandamiseks teeme koostööd sõltumatute kolmandate osapooltega, kes on eksperdid erinevates valdkondades, eriti rahastamise alal, võimaldades meil pakkuda oma klientidele põhjalikku tuge.

Olulised investeeringud 2023. majandusaastal tegi Hart Consulting OÜ järgmised olulised investeeringud: (cid:127) Finantsinvesteeringud: Ettevõte investeeris Techni One Usaldusfondi, mis keskendub varajase etapi, kõrge kasvupotentsiaaliga ettevõtetele. See investeering on kooskõlas meie strateegiaga toetada ja osaleda innovaatilistes tehnoloogiaettevõtetes, millel on tugev kasvupotentsiaal.

(cid:127) Kunstiinvesteering: Investeerisime ka 8 924 eurot kunsti, kooskõlas meie strateegiaga mitmekesistada oma varade portfelli.

(cid:127) Investeering aktsiatesse eToro platvormil: Tegime täiendava investeeringu ligikaudu 21 000 eurot eToro kaudu, tuues selle investeeringu koguväärtuse 73 600 euroni. Väärtuse suurenemine peegeldab meie usaldust selle vara kasvupotentsiaali vastu.

Need investeeringud näitavad meie pühendumust mitte ainult oma finantsportfelli kasvatamisele, vaid ka meie tegevusvõimekuse parandamisele, et paremini teenindada oma kliente.

Olulised sündmused majandusaasta jooksul

Majandusaasta möödus ilma erakorraliste sündmusteta väljaspool tavapärast äritegevust. Ettevõte jätkas oma kliendibaasi ja investeerimisportfelli stabiilset laiendamist.

Tulevikuarengud

Tulevikku vaadates keskendub Hart Consulting OÜ jätkuvalt tipptasemel konsultatsiooni- ja juhtimisteenuste pakkumisele kiiresti kasvavatele tehnoloogia idufirmadele. Eeldame oma investeerimisportfelli edasist kasvu, eriti läbi strateegiliste investeeringute kõrge potentsiaaliga fondidesse ja varajase etapi ettevõtetesse.

Välisriikide filiaalid

Hart Consulting OÜ-l ei ole hetkel välisriikides registreeritud filiaale ega tütarettevõtteid. Kõik tegevused on juhitud ja teostatud meie Eesti baasist.

HART CONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.