Rohkema info nägemiseks:

AQ COMPONENTS KODARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 959; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AQ COMPONENTS KODARA kohta arvamuslugu!"

AQ COMPONENTS KODARA OÜ hetkeolukord

Juba 959 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

AQ Components Kodara OÜ põhitegevusalaks on tootmisteenuse pakkumine, peamiselt lehtmetallist ja profiilist toodete valmistamine maailma juhtivatele ettevõtetele eelkõige rongi- ja energeetikatööstuses. Tootmisüksus paikneb Pärnu linnas.

Ettevõtte juhatusse kuuluvad James Axel Ahrgren, Ragnar Koppel ja Ivari Põld.

2023. aastal töötas ettevõttes keskmiselt 100 inimest.

Ettevõtte tegevusega kaasnevad sotsiaalsed mõjud

Alates asutamisest on AQ Components Kodara OÜ pühendunud kohaliku kogukonna toetamisele ja sotsiaalsele vastutusele, olles samal ajal oluline kohalik tööandja ning edendades kohalikku ettevõtlust. Ettevõte panustab töötajate heaollu, pakkudes neile täiendavat tervisekindlustust, toetades sportimist ja korraldades ühisüritusi. Lisaks tunnustatakse töötajaid isiklikul tasandil, näiteks iga-aastased sünnipäevakingitused kõikidele töötajatele ja toetatakse kooli minevaid lapsi.

Ettevõte teeb tihedat koostööd kohaliku kutsehariduskeskusega, pakkudes noortele praktikavõimalusi ning jagades teadmisi ja kogemusi kooli loengutes, edendades nii noorte tööturule sisenemist ja jätkusuutliku kogukonna arengut.

2023. majandusaasta kokkuvõte

Aastal 2022 otsustas AQ Group AB, ettevõtte osanik, jagunemise teel eraldada AQ

Lasertoolist Pärnu tootmisüksuse, mis viis uue ettevõtte loomiseni nimega AQ

Components Kodara OÜ. Jagunemise protsess lõpetati 2022. aasta lõpus, viies kõik varad ja töötajad uue ettevõtte alla. Jagunemise käigus viidi 99 töötajat üle AQ

Components Kodara OÜ alla.

2023. majandusaasta tõi ettevõttele mitmeid väljakutseid ja saavutusi. Ettevõte suutis müügimahtusid suurendada ning samuti oli aasta ettevõttele kasumlik. Kuna Euroopa energiahinnad oli kõrged, kuid vähem volatiilsed, tuli keskenduda kulude optimeerimisele.

2023. aastal olukord toorainete turul stabiliseerus ning laovarude optimeerimise tulemusena vähenesid varude seisud oluliselt aasta lõpuks.

2023. aastal omistati AQ Components Kodara ISO/TS 22163 sertifikaat, mille tulemusel sai ettevõtte üheks kolmest Eestis, kes seda omab. Ettevõtte kasumlikkuse säilitamiseks korrigeeriti toodete müügihindu klientidele.

Valuutakursside riski vähendamiseks mindi järk-järgult üle arveldamisele eurodes.

Investeeringud põhivarasse olid 2023. aastal 0,3 miljonit eurot, peamised ressursid suunati tootlikkuse parendamiseks ja tootmisvõimekuse laiendamiseks.

Peamised finantssuhtarvud

Suhtarv 2023 Kasutatud valemid

Ärirentaablus (%) 11,73 Ärikasum / Müügitulud *100

Puhasrentaablus (%) 11,75 Puhaskasum / Müügitulud * 100

Varade rentaablus (%) 18,38 Puhaskasum / Keskmine vara * 100

AQ COMPONENTS KODARA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.