Rohkema info nägemiseks:

SEITENBERG ANALYTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 33; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEITENBERG ANALYTICS OÜ kohta arvamuslugu!"

SEITENBERG ANALYTICS OÜ hetkeolukord

Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

TEGEVUSARUANNE SEITENBERG ANALYTICS OÜ 2023

Osaühing Seitenberg Analytics OÜ on asutatud 17.08.2022 aastal.

Kokkuvõte

Ettevõtte põhitegevusalaks on ärinõustamine ja muu juhtimisalane nõustamine.

Ettevõtte müügitulu 2023 aastal oli 203 342€.

Aruandeaasta kasum oli 46 394 eurot. Ettevõttes töötas 1 palgaline töötaja.

2023. aastal kindlustas Seitenberg Analytics OÜ oma turupositsiooni turu-uuringute ja äriteabe teenuste valdkonnas.

Ettevõte laiendas oma kliendibaasi ja sõlmis olulisi lepinguidBelfry Groupiga. Tulevikku vaadates plaanib Seitenberg Analytics OÜ 2024.

aastal omakliendibaasi veelgi laiendada ja sisemiste protsesside tõhusust tõsta.

Üksikasjalik tegevuste ülevaade 1. Turupositsioon ja kliendi laienemine n Kliendi kaasamine: Seitenberg Analytics OÜ lisas edukalt uusi kliente erinevatel turgudel, tugevdades oma turupositsiooni taustauuringute ja ärianalüüsi teenuste valdkonnas.

n Belfry Groupi lepingud: Ettevõte sõlmis Belfry Groupiga mitu lepingut, toetades nendeäritegevuse laiendamist mitmes riigis, sealhulgas Serbias, Bulgaarias, Tšehhi Vabariigis, Rumeenias ja Gruusias.

2. Teenuse osutamine n Rahvusvahelised kliendid: Positiivset arengut nähti teenuste osutamisel rahvusvahelisteleadvokaadibüroodele, korporatsioonidele ja erainvestoritele, kes otsisid abi piiriturgudel.

n Kliendirahulolu: Seitenberg Analytics OÜ säilitas klientide rahulolu kõrgel tasemel, pakkudes kohandatud ja kvaliteetseid teenuseid.

3. Strateegilised algatused 2024. aastaks n Kliendibaasi laiendamine: ettevõtte eesmärk on veelgi laiendada oma kliendibaasi ja suurendada oma kohalolekut turul, meelitades uusi kliente lisaturgudele.

n Siseprotsesside tõhusus: Püütakse tõsta sisemiste protsesside efektiivsust, mis võimaldabettevõttel korraga ellu viia rohkem projekte ja parandada teenuste osutamist.

4. Toimimise tipptase ja vastavus n Tegevuste juhtimine: Seitenberg Analytics OÜ säilitas tegevuste juhtimise kõrgedstandardid, tagades projektide tõhusa elluviimise ja vastavuse regulatiivsetele nõuetele.

n Vastavus ja aruandlus: Ettevõte järgis rangeid vastavus- ja finantsaruandlustavasid, suurendades sidusrühmade usaldust ja usaldusväärsust.

5. Suhtlusvõrgustiku ja ärisuhete loomine n Tööstusharu kaasamine: ettevõte osales aktiivselt valdkonna üritustel, luues suhteidpeamiste sidusrühmadega ning olles kursis turusuundumuste ja võimalustega.

n Strateegilised partnerlussuhted: Seitenberg Analytics OÜ sõlmis strateegilisi partnerlusi, et laiendada oma teenusepakkumist ja laiendada oma kohalolekut turul.

Kokkuvõte ja tulevikuväljavaade

Seitenberg Analytics OÜ jätkab oma kasvu ka 2024. aastal, laiendades oma kliendibaasi ja tõstes sisemist protsesside efektiivsust.

Keskendudes tegevuskvaliteedile ja strateegilistelealgatustele, soovib ettevõte tugevdada oma positsiooni turu-uuringute ja äriteabe teenustevaldkonnas.

SEITENBERG ANALYTICS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.