Rohkema info nägemiseks:

AGONIST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 26; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AGONIST OÜ kohta arvamuslugu!"

AGONIST OÜ hetkeolukord

Juba 26 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Agonist OÜ on asutatud 2022.aasta septembris.

2022.-2023. aastal tegevust ei toimunud. 2024. aastal on plaanis alustada ettevõtte põhitegevusega - kinnisvara halduse ja rentimisega. Tasuta kasutamise lepinguga on plaanis anda Agonist OÜ valdusesse korter, kuhu leida üüriline ja sõlmida vajalik leping. Sellele eelneb korteri sisustamine ja korrastus. Muid suuremaid väljaminekuid tuleval majandusaastal plaanis ei ole.

Ettevõtte omakapital on langenud alla seaduses sätestatud piirmäära.

Käesolev, esimene majandusaasta lõppes ettevõttel kahjumiga, mis on saadud asutamiskuludest ja LEI koodi omamisega seotud kuludest. Ettevõte on asutatud osakapitali sissemakseta ning aruandeaasta jooksul ei ole tehtud makseid osakapitali. Tuleval majandusaastal, kui alustatakse majandustegevust, taastub omakapital seaduses määratud summani. Vajadusel on juhtkonnal plaanis teha makse(id) osakapitali, et omakapital saavutaks positiivse vääringu.

AGONIST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.