Rohkema info nägemiseks:

DESIGN4U OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2768; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DESIGN4U OÜ kohta arvamuslugu!"

DESIGN4U OÜ hetkeolukord

Juba 2768 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Design4U OÜ loodi 12.10.2022.

Ettevõtte tegevus ja areng:

Design4U OÜ on käesoleval aruandeperioodil keskendunud ümberkorraldustele, et kohanduda e-kaubanduse turu nõudmiste ja võimalustega.

Ettevõtte peamine eesmärk on hakata vahendama ning tootma kunsti- ja disainitooteid koostöös erinevate kunstnike ja disainielementide tootjatega. Nende toodete müüki on plaanis laiendada nii Eesti kui ka rahvusvahelistele turgudele, kasutades selleks mitmeid e-kaubanduse platvorme, nagu Kaup24, Etsy, Facebook ja TikTok.

Peamised tegevusvaldkonnad:

Tootmise ja vahendamise ettevalmistused:

Ettevõte on alustanud koostööd kohalike ja rahvusvaheliste kunstnike ja disaineritega, et luua konkurentsivõimelisi tooteportfelle, mis vastaksid erinevate sihtturgude nõudmistele. Samuti on tehtud investeeringuid kvaliteetsete tootmisprotsesside ja materjalide hankimiseks, et tagada toodete unikaalsus ja kõrge kvaliteet.

E-kaubanduse platvormide kasutuselevõtt:

Aruandeperioodi jooksul on keskendutud kohalike ja globaalsete müügiplatvormide analüüsile, et leida kõige sobivamad kanalid toodete turustamiseks. Kaup24, Etsy, Facebook ja TikTok on valitud peamisteks platvormideks, kus Design4U plaanib oma tooteid pakkuda.

Turundus ja brändi tuntuse suurendamine:

Ettevõte on loonud ja rakendanud turundusstrateegia, mis hõlmab sotsiaalmeedia kanalite aktiivset kasutamist, sisu loomist ja reklaamikampaaniaid. Eesmärk on suurendada brändi nähtavust ja saavutada laiema sihtrühmani jõudmine nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt.

Eesmärgid järgmiseks perioodiks:

Toodete portfelli laiendamine:

Suurendada kunstnike ja disainerite koostööd, et pakkuda laiemat tootevalikut ning tugevdada Design4U OÜ positsiooni turul.

Rahvusvaheline laienemine:

Kiirendada ekspansiooni rahvusvahelistele turgudele, kasutades ära Etsy ja TikToki potentsiaali rahvusvaheliste tarbijate seas.

Platvormide integreerimine:

Jätkata erinevate e-kaubanduse platvormide integreerimisega, et pakkuda klientidele sujuvat ja mugavat ostukogemust.

Finantsülevaade:

Käesoleval hetkel on Design4U OÜ finantsilised investeeringud seotud peamiselt tootearenduse ja platvormide turuletoomise ettevalmistustega.

Täpsema finantsülevaate saab esitada pärast järgmise aruandeperioodi lõppu, kui müük on aktiivselt alanud.

Kokkuvõte:

Design4U OÜ on aruandeperioodil teinud olulisi samme ettevõtte ümberkujundamiseks, et keskenduda e-kaubandusele ning alustada kunsti- ja disainitoodete vahendamisega. Eesmärgiks on luua tugeva ja jätkusuutliku äritegevuse platvorm, mis pakub unikaalseid ja kvaliteetseid tooteid kohalikele ning rahvusvahelistele tarbijatele.

DESIGN4U OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.