Rohkema info nägemiseks:

JOHSJÖ INOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 202; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JOHSJÖ INOX OÜ kohta arvamuslugu!"

JOHSJÖ INOX OÜ hetkeolukord

Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

JohSjö Inox OÜ on noor ettevõte, kelle põhitegevusalaks on roostevabast terasest toodete valmistamine keevitamise ja koostamise teel. JohSjö

Inox OÜ valmistatud tooteid kasutatakse enamasti ravimi- ja toiduainetööstustes. Klientide poolt väljatöötatud tooted valmistatakse valmidusastmeni, mis võimaldab kliendil neid edasi tarnida, või oma tootes kasutada ilma täiendava töötlemiseta.

Teenuse ja kauba müüki teostatakse Euroopa Liidu ja Eesti firmadele.

Ettevõte on enda esimesel majandusaastal märkimisväärselt investeerinud töötajate koolitamistesse ja sertifitseerimisse ning samuti sertifitseerinud ettevõtte mitme rahvusvahelise standardi järgi. Ka järgmisel majandusaastal kavatseb ettevõtte panustada oluliselt töötajate koolitamistesse ja seeläbi suurendada ettevõte võimekust erineva spetsiifikaga töid ette võtta.

Ettevõte lõpetas enda esimese majandusaasta kahjumiga, kuid arvestades metalli hinna tõusu ja üleüldist elukalliduse ja teenuste hinna märkimisväärset tõusu, oli see prognoositav. JohSjö Inox OÜ juhtkond reageerib ja kohandub olukorraga vastavalt, et tagada järgmisel majandusaastal jätkusuutlikus ning jõuda kasumini, kaotamata kvaliteeti.

Ettevõtet finantseerivad osanikud. Ettevõtte käibekapital on bilansipäeva seisuga negatiivne. Juhtkonna hinnangul see ei sea ettevõtte tegevuse jätkuvust kahtluse alla, sest käibekapitali viivad negatiivseks osanikelt saadud laenud. Kõnealused laenud on bilansipäevajärgselt vabatahtlikku reservkapitali konverteeritud.

JohSJö Inox OÜ töötajate arv aruandeaastal oli 5, juhatuse liikmele 2022-2023 tasu ei makstud. Raamatupidamisteenust ostab JohSjö Inox OÜ sisse.

JOHSJÖ INOX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.