Rohkema info nägemiseks:

EASY WIRELESS EUROPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 772; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta EASY WIRELESS EUROPE kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 2010. aastal on Easy Wireless Europe OÜ olnud teeninduskesksete keskkondade suhtluse revolutsiooni eesliinil. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: pakume arenenud juhtmevabasid kutsesüsteeme teeninduskesksetele keskkondadele. Innovatsioonile ja kliendirahulolule keskendudes oleme saanud juhtivaks juhtmevabade kutsesüsteemide pakkujaks üle Euroopa.

Meie tootevalik on loodud vastama restoranide, kohvikute, klubide, hotellide ja motellide dünaamilistele vajadustele, tagades, et teie äri püsib ühenduses võimalikult tõhusal viisil. Meie süsteemid ei ole lihtsalt tööriistad; need on eluliinid, mis hoiavad teie teeninduspersonali sünkroonis teie klientide vajadustega, luues laitmatu teeninduse ja reageerimisvalmiduse õhkkonna.

Kliendibaasiga, mis ulatub Portugalist, Saksamaalt, Austriast, Rootsist ja paljudest teistest Euroopa riikidest, oleme uhked usalduse ja usaldusväärsuse üle, mille oleme üles ehitanud. Meie süsteemid on rohkem kui lihtsalt tehnoloogia; need on meie kvaliteedile pühendumise ja kliendikogemuse parandamise pühendumuse tunnistajad.

Easy Wireless Europe OÜ juures ei müü me lihtsalt tooteid; pakume täielikke lahendusi, mis hõlmavad müüki, konsultatsioone ja juhtmevabade süsteemide remonditeenuseid. Olgu teil vaja lihtsustada teeninduskutseid külastajatele ja köökidele või vajate personali kutsesüsteeme haiglatele ja hooldekodudele, meil on oskusteave ja tehnoloogia, et tõsta teie teenindust järgmisele tasemele.

Meie loosung, 'Ühendu kergelt!', võtab kokku meie äri lähenemise. Usume, et ühenduste loomine peaks olema lihtne, tõhus ja efektiivne. Meie juhtmevabade süsteemidega muutub teeninduspersonali kutsumine või personali koordineerimine teie tegevuse sujuvaks osaks, võimaldades teil keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline - teie kliendid.

Liituge meie rahulolevate klientide hulgaga ja kogege erinevust, mida Easy Wireless Europe OÜ võib teie asutuses teha. Konsultatsioonide, müügipäringute või lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil easywirelessservices@hotmail.com või helistage meile numbril +372 56 666596. Haarake tuleviku teenindussuhtlusest koos Easy Wireless Europe OÜ-ga.

uuri lisaks

EASY WIRELESS EUROPE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Teenindaja kutsumise süsteem oli väga kasulik ja mugav, soovitan kindlasti teistele!

- Mark

Tänu sellele süsteemile oli teenindus kiire ja täpne, väga meeldiv kogemus.

- Anna

See süsteem tõi teenindusele uue taseme, mulle väga meeldis!

Haiglate suhtluse tulevik: juhtmevabad süsteemid tõusuteel

Haiglatesisene suhtlus on viimastel aastakümnetel oluliselt muutunud. Lülituslaudadest ja piiparitest digitaalse suhtluseni on tervishoiusektor alati püüdnud kasutusele võtta tehnoloogiaid, mis parandavad hoolduse pakkumist. Täna on juhtmevabad suhtlussüsteemid selle evolutsiooni eesrindel, pakkudes võrreldamatut ühenduvust ja kättesaadavust. Juhtmevabad süsteemid muutuvad haiglates üha populaarsemaks, kuna need võimaldavad koheseid suhtlusi, vähendavad reageerimisaega ja kõrvaldavad juhtmega infrastruktuuri piirangud. Keskkonnas, kus iga sekund loeb, võib juhtmevaba tehnoloogia pakutav

Dropdown

kõik artiklid

Miks on igal hotellil vaja usaldusväärset personali kutsumise süsteemi

Personali kutsumise süsteemid, tuntud ka kui personali lehekülje või häiresüsteemid, on suhtlusvahendid, mis võimaldavad hotelli personalil kiiresti vastu võtta
ssb.ee
Personali kutsumise süsteemid, tuntud ka kui personali lehekülje või häiresüsteemid, on suhtlusvahendid, mis võimaldavad hotelli personalil kiiresti vastu võtta ja reageerida külaliste soovidele. Need süsteemid on olulised kõrgetasemelise teeninduse säilitamiseks ja tagamaks, et külaliste vajadused rahuldatakse tõhusalt. Hotellid ilma usaldusväärse personali kutsumise süsteemita seisavad sageli silmitsi väljakutsetega nagu viivitatud reageerimisaeg, suhtlusprobleemid personali vahel ja koordineerimise puudumine, mis võivad viia külaliste rahulolematuse ja operatsiooniliste ebatõhususteni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.