Rohkema info nägemiseks:

LUMBIOJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
 Pakun kvaliteetset saematerjali vastavalt klientide soovidele, valides hoolikalt puiduliigid ja ka mõõtmed.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Valmistan eritellimusel puidust aiamööblit, mis ühendab vastupidavust ja elegantset disaini. Minu eesmärk on luua kvaliteetseid mööbliesemeid, mis rõhutavad aia ilu ja pakuvad naudingut aja veetmiseks õues.

 Pakume laia valikut saematerjali, mis vastab täpselt klientide soovidele. Meie saematerjal on saadaval erinevates puiduliikides, sealhulgas prussid ja lauad, saareplangud, voodrilauad, tammepangud ning spetsiaalselt tellitavad erimõõdulised saematerjalid. Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgset valikut, mis võimaldab meie klientidel leida täpselt selle, mida nad vajavad.

Lisaks saematerjalile oleme spetsialiseerunud ka puidust aiamööbli valmistamisele. Meie käsitöölised loovad ainulaadseid ja vastupidavaid aiamööbli lahendusi, mis sobivad suurepäraselt igasse õuekeskkonda. Klientidel on võimalik valida erinevate disainide ja puiduliikide vahel, et saada täpselt selline aiamööbel, mida nad soovivad.

 Oleme tuntud mitte ainult kvaliteetse saematerjali, vaid ka ehitusliku saematerjali pakkujana. Meie tootevalik hõlmab ka tammeplanguid ja spetsialiseeritud palkmaja ehituseks mõeldud materjale. Pakume täielikku tuge ja nõustamist klientidele, kes soovivad rajada palkmaja, tagades projekti sujuva kulgemise alates materjalide valikust kuni ehituse lõpuni.

Lisaks standardsetele toodetele oleme avatud ka eritellimustele. Kui klientidel on unikaalsed ideed või erinõuded, siis meie meeskond on valmis neid kuulama ja looma spetsiaalselt nende vajadustele vastavaid tooteid.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

LUMBIOJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Unikaalne! Puidust aiamööbel muutis mu õue eriliseks paigaks.

- Jaan O.

Suurepärane teenus! Väga kvaliteetne saematerjal.

- Kadi P.

Olen väga rahul! Tellitud aiamööbel lisab mu aiale isikupära.

LUMBIOJA OÜ tegevusaruanne 2023

Lumbioja OÜ on asutatud 2023 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on puidu väärindamine läbi ehitustegevuse. 2023 aastal investeetiti põhivaradesse 43026 eurot. 2024 aastal on planeeritud ümarmateriali töötlemise mobiilse saeraamiga, lisaks üldehitustööde teostamine.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on mobiilse saekaatri eelised?

Mobiilne saekaatrit võib omada mitmeid eeliseid traditsioonilise statsionaarse saekaatriga võrreldes. Mõned eelised on järgmised: Liikuvus ja paindlikkus: Mo
ssb.ee
Mobiilne saekaatrit võib omada mitmeid eeliseid traditsioonilise statsionaarse saekaatriga võrreldes. Mõned eelised on järgmised: Liikuvus ja paindlikkus: Mobiilne saekaater on disainitud liikuvaks, mis tähendab, et see saab kiiresti ja hõlpsalt paigutada sobivasse asukohta, olgu selleks siis ehitusplats, mets või muu asukoht. See annab suurema paindlikkuse ja võimaldab töödelda puidumaterjali kohapeal. Töökindlus: Mobiilse saekaatri seadmed on tavaliselt uued ja hästi hooldatud, mis tagab suurema töökindluse ning vähendab rikete ja tööseisakute riski. Kokkuhoid: Mobiilne saekaater võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.