Rohkema info nägemiseks:

ORGANIC STEEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Toodame terase asendustooteid tööstuslikust kanepist, mis ühendavad endas erakordse tugevuse ja jätkusuutlikkuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Organic Steel OÜ ei ole lihtsalt ettevõte; oleme tööstusrevolutsiooni eestvedajad. Meie visioonist, luua maailm, kus jõud ja jätkusuutlikkus eksisteerivad koos, sündis murranguline alternatiiv traditsioonilistele materjalidele meie terase asendustoodete tootmisega, mis on valmistatud tööstuslikust kanepist.

Meie teekond algas lihtsast, kuid sügavast mõistmisest: täna kasutatavad materjalid kujundavad meie homset. Keskkonnaprobleemidega maailmas püüdsime kasutada jätkusuutlikke materjale, et pakkuda lahendusi, mis ei rahulda ainult tänaseid vajadusi, vaid kaitsevad tulevikku. Organic Steel OÜ on selle visiooni kehastus, pakkudes tooteid, mis neelavad CO2 heitmeid ja pakuvad võrdlematut vastupidavust.

Meie riistvaratooted, mis on valmistatud tööstusliku kanepi sisemisest koorest, uhkeldavad painduvusele vastupanuvõimega, mis on kuus korda suurem kui terasel. See ei ole lihtsalt väide; see on looduse jõu ja inimliku leidlikkuse ühendamise tunnistus. Tööstusliku kanepi kasutamine meie tootmisprotsessis ei too kaasa ainult üleolevaid tooteid, vaid edendab ka tervemat planeeti, neelates CO2 heitmeid.

Kuid meie pühendumus ei lõpe riistvaraga. Me laiendame oma kirge loodusliku jõu vastu ka tarbimistoodetele, mis edendavad heaolu ja tervendamist. Iga meie pakutav ese on samm jätkusuutlikuma elustiili poole, hooliv žest meie klientidele ja austusavaldus keskkonnale.

Asudes Tallinna südames, Eestis, on Organic Steel OÜ rohkem kui bränd; see on liikumine. Liikumine maailma poole, kus tööstuse vägi ja looduse õrnus käivad käsikäes. Liitu meie missiooniga päästa maailm esmaklassiliste, looduslike toodetega, mis määratlevad ümber, mida tähendab olla tugev ja jätkusuutlik.

Avasta tööstusmaterjalide tulevik Organic Steel OÜ-ga. Koos loome maailma, mis pole mitte ainult vastupidav, vaid ka lahke ja roheline.

Kontakt

ORGANIC STEEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Organic Steel OÜ tooted on tõeliselt innovaatilised ja üllatavalt vastupidavad.

- Martin K.

Olen vaimustuses nende keskkonnasõbralikest materjalidest ja lahendustest.

- Marek L.

Parim alternatiiv traditsioonilistele materjalidele – tugev ja jätkusuutlik.

Kuidas konkureerivad teras ja kanep tuleviku ehitustööstuses?

Ehitustööstuse arenguga on jätkusuutlike ja tõhusate ehitusmaterjalide otsingud toonud esile kanepi ja terase. Mõlemad materjalid pakuvad unikaalseid eeliseid ja väljakutseid ning nende roll tuleviku ehituspraktikas muutub üha olulisemaks. Kliimamuutuste ja keskkonna halvenemise tõttu on ehitustööstus surve all vähendada oma süsinikujalajälge. Jätkusuutlikud ehitusmaterjalid ei ole enam nišiturg, vaid vajadus rohelisema tuleviku jaoks. Kanepi tõus ehitusmaterjalina Kanepibetoon on biokomposiitmaterjal, mis on valmistatud kanepitaime puitunud sisemistest kiududest segatuna lubja ja veega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kanep aitab säilitada veevarusid ja kaitsta ökosüsteeme?

Tööstuskanep, mis on Cannabis sativa taime liik, on tuhandeid aastaid kasvatatud oma kiudude, seemnete ja õli pärast. Ajalooliselt on seda kasutatud paljude too
ssb.ee
Tööstuskanep, mis on Cannabis sativa taime liik, on tuhandeid aastaid kasvatatud oma kiudude, seemnete ja õli pärast. Ajalooliselt on seda kasutatud paljude toodete valmistamiseks, sealhulgas tekstiilid, paber ja köied. Vaatamata selle paljudele kasutusviisidele, seisis kanepitootmine 20. sajandil oluliste õiguslike väljakutsete ees seoses selle seostamisega psühhoaktiivsete kanepiliikidega. Viimastel aastatel on kanepikasvatus taaselustunud, mida on toetanud suurem arusaam selle keskkonnaalastest eelistest ja seadusandlikest muudatustest, mis eristavad tööstuskanepit selle psühhoaktiivsetest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.