Rohkema info nägemiseks:

PARMAKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume Pärnu südames eksklusiivseid mereande ja gurmaantoite, luues unustamatuid maitseelamusi kohalikust toorainest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast Ferrosse – Pärnu südames asuvasse kohvik-restorani, kus kohtuvad Vahemere stiilis köök ja mõnus kohvikumelu. Meie põhimõtteks on pakkuda mitmekülgset toiduelamust, mis rikastab sinu maitsemeeli ning paneb südame kiiremini põksuma.

Ferro pakub rohkem kui lihtsalt einet – meie köök on kunst, kus iga roog on loodud armastuse ja kirega. Alustades hommikust kuni õhtuni välja, saad nautida meie laia joogivalikut, kus kohvi- ja teesõbrad leiavad alati midagi uut ja huvitavat. Hommikuti, kella kümnest kaheteistkümneni, saad nautida mõnusat hommikusööki, mis annab sulle energiat terveks päevaks. Tööpäevadel pakume ka kiiret ja maitsvat lõunasööki, et saaksid linnamelu keskel hetkeks hinge tõmmata.

Meie veinivalik on tõeline aarekamber veinisõpradele. Üle 40 erineva veini päritolu on lai, hõlmates nii Itaalia, Prantsusmaa, Uus-Meremaa, Austria, Hispaania, Lõuna-Ameerika, Argentiina kui ka Sloveenia veine. Olenemata sellest, kas oled algaja veininautleja või tõeline asjatundja, leiad kindlasti midagi, mis sinu maitsemeeli rõõmustab.

Ferro interjöör on tõeline kunstiteos, kus industriaalne stiil kohtub hubase kohvikumeluga. Betoon, telliskivi, puit, metall ja tuli sulanduvad omavahel luues õdusa, kuid samas ka moodsa atmosfääri. Meie kohvik-restorani süda on Big Green Egg grill, kus valmivad värsked sea-, looma-, ja linnuliha ning kala. Meie toidud on valmistatud võimalikult palju kohalikust toorainest ning jälgime hooajalisust, et saaksid alati nautida värskeid ja maitsvaid roogasid.

Ferros on istekohti umbes 40 külalisele, ja suviti saad nautida meie maitseelamusi ka 50-kohalises väliterrassis, kus päikest võtta ja värskes õhus einestada. Meie asukoht aadressil Pühavaimu 15, Pärnu, teeb meist ideaalse peatuspaiga nii kohalikele kui ka külastajatele. Ootame sind avastama meie maitsete maailma, kus kohtub kvaliteetne toit, suurepärane teenindus ja ainulaadne atmosfäär.

Oleme siin, et muuta sinu söögielamus unustamatuks. Astu läbi meie uksest ja avasta, kuidas toit, vein ja atmosfäär sulanduvad harmooniliseks tervikuks. Võta meiega ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse, et muuta sinu kogemus Ferros täiuslikuks. Ootame sind avasüli meie kohvik-restorani!

Broneerige laud juba täna!


KONTAKT

PARMAKO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi S.

Suurepärane teenindus ja imemaitsvad road!

- Markus V.

Atmosfäär oli mõnusalt intiimne, toit maitses suurepäraselt. Suur tänu meeldivale teenindajale!

- Marta B.

Lihtne, ent elegantne menüü. Kohvik on hubane ja teenindus sõbralik. Soovitan kõigile!

Milles peitub Vahemere maitsete võlu?

Astudes sisse Ferro kohvik-restorani, ei tervita sind mitte ainult lõõgastav atmosfäär, vaid ka lõhnad, mis kutsuvad esile Vahemere ranniku kohvikute hõngu. Meie peakokad on tõelised kunstnikud, kelle meisterlikkus ja loovus viivad sind maitsvatele ja ootamatutele rännakutele Vahemere köögi maailmas. Olgu su sooviks hommikusöök mereäärse päikesetõusu saatel, kiire ja maitsva lõuna või romantiline õhtusöök kahele, Ferro pakub mitmekülgset ja eksklusiivset maitseelamust. Meie peakokad võtavad alati aluseks kohaliku tooraine, et valmistada roogi, mis mitte ainult ei paku naudingut

Dropdown

kõik artiklid

Veinide maailm Ferros: avasta kirevad maitsed ja unustamatud aroomid

Vein on palju enamat kui lihtsalt jook – see on lugu, mis räägib maitsetest, aroomidest ja kultuurist. Ferro kohvik-restoranis kutsutakse sind avastama veini ma
ssb.ee
Vein on palju enamat kui lihtsalt jook – see on lugu, mis räägib maitsetest, aroomidest ja kultuurist. Ferro kohvik-restoranis kutsutakse sind avastama veini maailma, kus iga klaas on uus seiklus ja iga tilk räägib oma lugu. Meie veinivalik on hoolega valitud, et pakkuda sulle mitmekülgset ja nauditavat veinikogemust. Ferro veinikaart on tõeline aarekamber veinisõpradele. Meie valikus on üle 40 erineva veini, mis pärinevad eri maailma nurkadest. Kui armastad Itaalia veinide kergeid ja puuviljaseid noote, leiad meie valikust kindlasti midagi meelepärast. Kui eelistad tugevamaid ja vürtsikamaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.