Rohkema info nägemiseks:

PROJEKTBÜROO SPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme terviklike arhitektiteenuste pakkumisega, hõlmates nii arhitektuuri kujundamist kui ka ehitusprojektide juhtimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga linna silueti südames ja iga kogukonna vaimus on sinna visioonidest reaalsuseks muutvad plaanid. Siin tuleb mängu PROJEKTBÜROO SPORT OÜ, orkestreerides arhitektuurilise innovatsiooni sümfooniat meie oskuslikult juhitud võistluste kaudu. Üle 70 arhitektuurikonkursi pärandiga oleme disainiväljakutsete maestrod, mis toovad kokku linnad ja ettevõtted, et ruume ümber kujundada.

Meie põhjalik teenuste pakett on kohandatud, et hallata arhitektuurikonkursi protsessi igat aspekti. Alates põhjalikust eelarve planeerimisest kuni võitjate valimise ja esitlemiseni tagame sujuva teekonna ideest teostuseni. Meie ekspertiis seisneb konkursi raamistiku kujundamises, linnaruumide analüüsimises ja tingimuste sünteesimises, mis inspireerivad murrangulisi kavandeid.

Meie portfell räägib enda eest, olles maamärkidega nagu Eesti Ärikool Tallinnas ja Viimsi Noorte Talentide Kool, mis on meie pühendumuse tipptasemele tunnistajaks. Oleme teinud koostööd silmapaistvate arhitektide ja visionääridega, tuues ellu projekte, mis kõlavad nii esteetilise võlu kui ka funktsionaalse peenusega.

Meie hinnatud klientide tagasiside kajastab meie mainet professionaalsuse ja täpsuse poolest. Oleme olnud usaldusväärne partner ikooniliste struktuuride loomisel, mis ei määratle mitte ainult horisonte, vaid soodustavad ka elujõulisi kogukondi. Olgu selleks transformeeriv Krulli naabruskond või uuenduslik Lotte Lasteaed Tartus, meie jalajälg arhitektuurimaastikul on kustutamatu.

Astu teekonnale koos PROJEKTBÜROO SPORT OÜ-ga, kus sinu arhitektuurilised püüdlused kohtuvad meie projektijuhtimise oskustega. Koos ehitame mitte ainult struktuure, vaid pärandeid. Võta meiega ühendust aadressil tiit.sild@sportsport.ee või helista meile numbril +372 55601425, et hakata kujundama arhitektuuri tulevikku.

Avasta koostöö jõud ja unistuste ehitamise kunst koos PROJEKTBÜROO SPORT OÜ-ga – seal, kus arhitektuur kohtub ambitsiooniga.

PROJEKTBÜROO SPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristel

Arhitektuurivõistlused olid inspireerivad.

- Taavi

Efektiivne partnerite leidmine meie projektile.

- Andres

Arhitektuuriteenuste mitmekülgsus ületas ootused.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 trendi, mis kujundavad puidust majade disaini tulevikku

Puit on ajaloo vältel olnud põhiline ehitusmaterjal, mis on tuntud oma soojuse, mitmekülgsuse ja tugevuse poolest. Siiski kujundavad puidust majade disaini tulevikku mitmed trendid, mis käsitlevad kaasaegseid väljakutseid ja võimalusi. Need trendid peegeldavad kasvavat rõhku jätkusuutlikkusele, tehnoloogilisele innovatsioonile ja sügavamale ühendusele loodusega. Jätkusuutlikud ja taastuvad materjalid Keskkonnaküsimuste esiletõusuga kerkib puit esile kui juhtiv materjal jätkusuutlikus arhitektuuris. Suundumus kasutada taastuvaid materjale on viinud keskkonnasõbralike töötluste edusammudeni,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada ahitektuurivõistlust?

Arhitektuurivõistlused on platvorm arhitektidele ja disaineritele oma loovuse ja oskuste esitlemiseks. Need toimivad tööriistana klientidele mitmesuguste disain
ssb.ee
Arhitektuurivõistlused on platvorm arhitektidele ja disaineritele oma loovuse ja oskuste esitlemiseks. Need toimivad tööriistana klientidele mitmesuguste disainilahenduste uurimiseks ja oma projekti jaoks kõige uuenduslikuma ja sobivama ettepaneku tuvastamiseks. Omavalitsustele ja arendajatele võivad arhitektuurivõistlused stimuleerida avalikku huvi, edendada kogukonna kaasatust ja tagada arhitektuurilise disaini kõrge standard. Samuti pakuvad need läbipaistvat meetodit disaini valimiseks ausas ja konkurentsirikkas keskkonnas. Võistluseelse faasi Võistluse eesmärkide ja ulatuse selge

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.