Rohkema info nägemiseks:

PIHLAMARJA TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset võtmed kätte lahendusi ja professionaalset siseviimistlusteenust, hõlmates kipsi- ja maalritöid ning kodu sisustusviimistlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga pintslitõmme ja disainidetail kulmineerub täiusliku siseviimistlusega. PIHLAMARJA TEENUSED OÜ juures ei maali me lihtsalt seinu ega paigalda kipsi; me hingame elu ruumidesse, muutes need elavateks lõuenditeks, mis peegeldavad teie maitset, isikupära ja seda, mis teeb koha tõeliselt koduseks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: "Spetsialiseerume kipsi- ja maalritöödele, muutes interjööre täpsuse ja hoolitsusega." See pole lihtsalt väide; see on lubadus pakkuda võrdselt käsitööoskust ja tähelepanu detailidele igas ettevõetud projektis.

Esteetilise silmaga ja kvaliteedile kindlalt pühendunud, kasutab meie oskuslike käsitööliste meeskond ainult parimaid materjale ja tööstuse viimaseid tehnikaid. Olenemata sellest, kas soovite värskendada ühte tuba või uuendada kogu oma kodu või kontorit, oleme valmis igas suuruses ja keerukusega projektidega toime tulema.

Meie asjatundlikkus siseviimistluses, kipsitöödes ja maalritöödes tagab, et iga teie ruumi nurk on viimistletud teie rahuloluks. Me mõistame, et teie keskkond mõjutab teie meeleolu, tootlikkust ja mugavust, mistõttu töötame väsimatult selle nimel, et luua interjööre, mis mitte ainult ei näe suurepärased välja, vaid ka tunnevad end õigesti.

Liituge meiega muutuste teekonnal, kus iga joon, tekstuur ja toon on hoolikalt kaalutletud, et luua harmooniline ja kutsuv atmosfäär. Las PIHLAMARJA TEENUSED OÜ olla teie partner ruumide loomisel, mis resoneerivad ilu ja funktsionaalsusega, muutes iga nendes veedetud hetke nauditavaks kogemuseks.

PIHLAMARJA TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart R.

Olen väga rahul nende töö kvaliteediga. Iga detail oli täiuslik.

- Raul L.

Väga oskuslik ja sõbralik meeskond. Soovitan PIHLAMARJA TEENUSED OÜ-d kõigile, kes otsivad kvaliteetset viimistlustööd

- Lauri H.

Tulemus oli täpselt see, mida lootsin. Väga rahul nende töö ja professionaalsusega.

5 trendi, mis kujundavad siseviimistluse tulevikku

Siseviimistluse maailm on pidevas muutumises, kohanedes uute trendidega, mis peegeldavad tehnoloogilist arengut, keskkonnateadlikkust ja individuaalseid eelistusi. PIHLAMARJA TEENUSED OÜ on alati samm ees, pakkudes tipptasemel siseviimistlusteenuseid, mis peegeldavad klientide vajadusi ja jätkusuutlikke lahendusi. Siin on viis trendi, mis kujundavad siseviimistluse tulevikku. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud materjalid : Taaskasutatud puit ja ümbertöödeldud materjalid loovad unikaalse iseloomuga ruume, samal ajal vähendades keskkonnamõju. Tehnoloogiline integratsioon : Nutikad

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend kipsi valimiseks oma koju

Kips on pehme sulfaatmineraal, mis koosneb kaltsiumsulfaadi dihüdraadist ja mida kasutatakse laialdaselt ehituses tänu oma tulekindlatele ja heliisolatsiooni om
ssb.ee
Kips on pehme sulfaatmineraal, mis koosneb kaltsiumsulfaadi dihüdraadist ja mida kasutatakse laialdaselt ehituses tänu oma tulekindlatele ja heliisolatsiooni omadustele. See mitmekülgne materjal on saadaval erinevates vormides, sealhulgas kipsplaat, krohv ja plokid. Kips pakub mitmeid eeliseid ehitusmaterjalina. See on kerge, kergesti vormitav ja tagab sileda viimistluse. Selle tulekindlus muudab selle kodudes turvaliseks valikuks, samas kui heliisolatsioonivõime tagab vaiksema elukeskkonna. Lisaks on kips tuntud oma soojusomaduste poolest, aidates reguleerida sisetemperatuure. Kipsitoodete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.