Rohkema info nägemiseks:

CHAMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud pakkuma autentseid Kaukaasia maitseelamusi, olles ekspert Gruusia köögis, veinivalmistamises ning pakkudes külalislahkust ja atmosfääri, mis kajastavad Kaukaasia rikkalikku ajalugu ja traditsioone.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Chamasse, Tallinna uude Gruusia restorani, kus saate avastada Kaukaasia köögi imelisi maitseid ja rikkalikku ajalugu.

Gruusia on ajalooline maa, millel on pikk ja rikas ajalugu. Asudes Kaukaasia mäestikupiirkonnas, on Gruusia olnud kultuuride sulatuspott, kus ida ja lääne mõjud põimuvad. See on maa, kus veinivalmistamine ulatub tuhandete aastate taha, kus toiduvalmistamisel kasutatakse värsketest kohalikest toorainetest saadud rikkalikke maitseid ja kus traditsioonid peegelduvad nii toidus kui ka joogis.

Mõni meie pauktavatest eripäradest:

Khachapuri Adžaarast: Mõnusalt krõbe leib, täidetud sulatatud juustu, muna ja võiga – see on tõeline Gruusia hõng.

Hinkali Mtskheta Stiilis: Suurepärane roog, mis koosneb suurtest pelmeenidest, täidetud mahlase liha ja värskete ürtidega.

Satsivi Kana: Kana, mis on küpsetatud maapähklipastas ja maitsestatud küüslaugu ning koriandriga.

Badrijani Nigvzit: *Grillitud baklažaanid, täidetud küüslaugu ja pähklipastaga – maitse, mis jääb meelde.

Tšatša:Kodune gruusia liköör, mis on valmistatud viinamarjakestade infusioonist ja maitsvat vürtside segu.

 Tšatsa: Värske granaatõuna- ja kirsimahla segu, mis on ideaalne janukustutaja.

Saperavi Vein:Gruusia kuulus punane vein, millel on intensiivne maitse ja tugev karakter.

Chama on koht, kus saate nautida autentseid Gruusia maitseid, kus igal roal on oma lugu ja igal joogil oma traditsiooniline valmistusviis. Meie restoran on loodud selleks, et tuua Teile osa Kaukaasia hõngust otse Tallinna südamesse.

Ootame Teid Chamat avastama! Võtke meiega ühendust ja lubame, et Teie maitsemeel saab unustamatu elamuse.

CHAMA OÜ kontaktid

5 proovimist väärt Gruusia vürtsi teie köögis

Gruusia köök on peidetud pärl Euroopa ja Aasia ristteel, pakkudes ahvatlevat maitsete valikut, mis on nii ainulaadsed kui ka lohutavad. Toidud, mis on ajalooga läbi põimunud ja kulinaarne traditsioon, mis on põlvest põlve edasi antud, on Gruusia toidu tunnistajaks riigi rikkalikule kultuurilisele kirele. Vürtside roll Gruusia toiduvalmistamises Vürtsid mängivad Gruusia köögis keskset rolli, muutes lihtsad koostisosad keerukateks ja maitsvateks roogadeks. Need on Gruusia toiduvalmistamise süda, pakkudes soojust, sügavust ja kutset uurida selle elava riigi kulinaarset maastikku. 1. Sinine

Dropdown

kõik artiklid

Saladus täiusliku hatšapuri taga

Hatšapuri , Gruusia köögi põhitoit, on soe, juustuga täidetud leib, mis on vallutanud toiduarmastajate südamed üle kogu maailma. See armastatud roog ei ole liht
ssb.ee
Hatšapuri , Gruusia köögi põhitoit, on soe, juustuga täidetud leib, mis on vallutanud toiduarmastajate südamed üle kogu maailma. See armastatud roog ei ole lihtsalt eine, vaid sümbol Gruusia külalislahkusest ja traditsioonist. Rohkem kui lihtsalt toit, hatšapuri esindab Gruusia vaimu soojust. Seda jagatakse sageli sõprade ja perega, sümboliseerides ühtsust ja kogukonnatunnet. Koostisosad, mis teevad vahet Iga hatšapuri aluseks on jahu. Kvaliteetse, pleegitamata jahu valimine võib oluliselt mõjutada leiva tekstuuri ja maitset. Traditsiooniliselt annavad piirkondlikud juustud nagu sulguni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.