Rohkema info nägemiseks:

MENUSTAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut maitsvaid ja kvaliteetseid toite ning teenuseid, sealhulgas restoranikülastusi, toidukohaletoimetamist ja suurepärast klienditeenindust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus maitse kohtub traditsiooniga ja iga roog jutustab kulinaarse meisterlikkuse loo. MENUSTAR OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt restoran; oleme toiduarmastajate pelgupaik, koht, kus koduste toitude aroomid kutsuvad sind nautima maitsete sümfooniat.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: tuua iga päev maitsvad ja taskukohased päevapakkumised igale lauale. Oleme koostanud menüü, mis on maitsete mosaiik, iga roog on valmistatud värskeimatest kohalikest koostisosadest ja uuenduslikkuse puudutusest. Alates mahlasest Sealihašnitslist täiuslike röstitud kartulite ja terava sinepikastmega kuni suitsuse BBQ searibsi naudinguni, mis on serveeritud krõbeda rohelise salati ja siidise selleripüreega, on meie pakkumised meie toidukire tunnistajaks.

Neile, kes otsivad kergemat einet, on meie Krõbekartul tofu-paprikakreemiga taimetoitlase unistus, ühendades kartulite krõbeduse kreemja paprika-tofukastmega, samas kui Valge kala supp wakame ja köögiviljadega on hingele kosutav embus. Ja ärme unusta magusat lõppu - meie Rabarberikook marjadega on hooajaliste saaduste tähistamine, täiuslik lõpetus sinu söögikorrale.

MENUSTAR OÜ-s mõistame, et mugavus on võtmetähtsusega, mistõttu oleme partneriks parimate toidukohaletoimetamise teenustega nagu Wolt ja Bolt, et tuua meie isuäratavad road otse sinu ukse taha. Olgu sa linna südames või kodu mugavuses, hõrgutav eine on vaid klikk kaugusel.

Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on teinud meid kohalike ja külastajate seas armastatud valikuks. Iga päev muutuva menüüga, mis hoiab sinu maitsemeeli põnevil, ei ole MENUSTAR OÜ lihtsalt eine; see on elamus. Liitu meiega ja naudi hetke, üks amps korraga.

Broneeringuteks või meie päevapakkumistega tutvumiseks palun võtke meiega ühendust numbril 58806800. Asume aadressil Nikolai 12/4, Pärnu, valmis sind tervitama MENUSTAR OÜ peres.

Kontakt

MENUSTAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit K.

Tervislikud valikud, mis ei tee järeleandmisi maitse osas.

- Liisa S.

Täiuslik tasakaal maitsetes ja tekstuurides.

- Marko T.

Hästi planeeritud menüü ja suurepärane teenindus.

Kas kohalikud koostisosad muudavad toidu tõeliselt värskemaks ja maitsvamaks?

Toidusõprade ja kiire elutempoga professionaalidena otsime sageli parimaid kulinaarseid elamusi, mis ühendavad mugavust, kvaliteeti ja tervislikkust. Üks viis oma toite täiustada on valida kohalikke koostisosi. Siin on põhjused, miks see valik võib teie söögikogemust oluliselt mõjutada. Põhjus #1: Värskus ja maitse Kohalikke koostisosi korjatakse sageli nende tipphetkel ja need jõuavad teie taldrikule palju kiiremini kui imporditud vasted. See tagab mitte ainult maksimaalse värskuse, vaid säilitab ka looduslikud maitsed, mis võivad pika transpordi käigus kaduma minna. Värsked koostisosad on

Dropdown

kõik artiklid

Kas hooajalised toorained on catering-menüü edu võti?

Täiusliku catering-menüü koostamisel on hädavajalik alustada oma sihtpubliku demograafia ja eelistuste mõistmisest. Toidusõpradele ja kiire elutempoga professio
ssb.ee
Täiusliku catering-menüü koostamisel on hädavajalik alustada oma sihtpubliku demograafia ja eelistuste mõistmisest. Toidusõpradele ja kiire elutempoga professionaalidele vanuses 25-50, kes elavad linnalistes piirkondades nagu Tallinn, Tartu ja Pärnu, on mugavus ja kvaliteet üliolulised. Need inimesed otsivad tervislikke, maitsvaid toiduvalikuid, mis peegeldavad nende peenemat maitset ja kiiret elustiili. Tänapäeva einestajad on terviseteadlikumad ja informeeritumad kui kunagi varem. Catering-menüüd peavad mahutama erinevaid toitumisvajadusi, sealhulgas taimetoitlasi, veganid, gluteenivabu ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.