Rohkema info nägemiseks:

LUKIBOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
LUKIBOX OÜ pakub täpset ja professionaalset autohooldust, keretöid ja esisilla remondi teenuseid. Meie meeskond on pühendunud kvaliteedile ja igasuguste autoremondi vajaduste rahuldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LUKIBOX OÜ eesmärk on pakkuda klientidele kõrge kvaliteediga autohooldust ja remonditeenuseid, keskendudes täpsusele ja usaldusväärsusele. Meie teenuste hulka kuuluvad professionaalne keretööde teostamine, esisilla remont ja igapäevane autohooldus, et tagada teie sõiduki parim võimalik seisukord.

Meie ettevõte, LUKIBOX OÜ, asutati 2024. aasta maikuus ja asub Põlva maakonnas, Kanepi vallas. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on laialdased teadmised ja oskused mootorsõidukite hooldamise ja remondi valdkonnas. Meie eesmärk on anda igale kliendile parim võimalik teenus, hoolitsedes iga sõiduki eest kui enda oma.

Meie autohooldus teenused katavad kõik teie igapäevaelu nõudmised. Pakume õlivahetust, piduriteenindust, mootori diagnostikat ja rehvide vahetust. Iga teenuse osas kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja tööriistu, et tagada teie auto pikaajaline usaldusväärsus ja ohutus. Oleme pühendunud sellele, et iga hooldus oleks viidud lõpule täpselt ja professionaalselt, et vältida edaspidiseid probleeme ja tagada sõiduki täiuslik töövõime.

Keretööde osas pakume mitmekesiseid teenuseid, sealhulgas mõlkide eemaldamist, värvimistöid, kriimustuste parandamist ja kokkupõrke remondi. Meie kogenud mehaanikud kasutavad uusimaid tehnoloogiaid ja metoodikaid, et tagada teie auto kere puhtus ja esteetiline välimus. Meie eesmärk on taastada teie sõiduki algne välimus ja struktuur, et see näeks välja nagu uus.

Esisilla remondi valdkonnas pakume täiendavaid teenuseid, sealhulgas esisilla remonditeenuseid, vedrustuse hooldust, roolimehhanismi remonti ja sildade joondamist. Esisild on kriitilise tähtsusega komponent, mis mõjutab teie sõiduki juhitavust ja stabiilsust, seega tagame, et kõik remonditööd viiakse läbi professionaalselt ja täpselt.

LUKIBOX OÜ on rohkem kui lihtsalt autoremonditöökoda; oleme pühendunud kvaliteedi ja klientide rahulolu tagamisele. Meie moto „Täpsus igas pöördes!“ kajastab meie pühendumust pakkuda igaühele parimat võimalikku teenust. Ootame teid meie töökotta, et saaksime näidata, kuidas meie ekspertide meeskond suudab teie sõiduki eluiga pikendada ja sõidukogemust parandada.

LUKIBOX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johannes K.

Aitäh, LUKIBOX OÜ meeskond, teie hooldus on olnud väga kvaliteetne ja usaldusväärne.

- Karl E.

Minu auto sai kiire ja kvaliteetse hoolduse. Olen väga rahul ja kindlasti pöördun teie poole uuesti.

- Erik S.

Professionaalne teenindus ja sõbralik meeskond. Olen väga rahul oma auto remondi tulemusega. Suur tänu!

Esisilla remont: Kuidas ja millal hooldada oma sõiduki esisilla?

Esisild, tuntud ka kui esivedrustuse süsteem, on üks teie sõiduki kõige olulisemaid komponente, mis mõjutab sõiduki stabiilsust ja juhtimist. See süsteem mängib võtmerolli teie auto stabiilsuse ja ohutuse tagamisel, seetõttu on äärmiselt oluline jälgida esisilla seisukorda ja reageerida õigel ajal, kui ilmnevad probleemid. Käesolev artikkel tutvustab, miks on esisilla remont oluline, millal tuleks remondiga tegelema hakata ja kuidas seda õigesti teha. Miks on esisilla remont oluline? Esisild koosneb mitmest kriitilisest komponendist, sealhulgas sild, juhtvardad, kuulliigendid,

Dropdown

kõik artiklid

Millal minna autohooldusesse: Olulised märgid ja soovitused

Autohooldus on sõiduki pikaealisuse ja ohutuse tagamise oluline osa. Regulaarne hooldus aitab vältida suuri probleeme ja tagab, et teie auto töötab tõrgeteta. K
ssb.ee
Autohooldus on sõiduki pikaealisuse ja ohutuse tagamise oluline osa. Regulaarne hooldus aitab vältida suuri probleeme ja tagab, et teie auto töötab tõrgeteta. Kuid millal on õige aeg oma sõiduk hooldusesse viia? Siin on mõned märgid, mida jälgida, ja soovitused, mis aitavad teil õigel ajal hooldustöid planeerida. 1. Regulaarne hooldus vastavalt sõiduki juhendile Enamik autosid vajab regulaarset hooldust teatud läbisõidu või aja põhjal, olenevalt tootja soovitustest. Vaadake oma sõiduki kasutusjuhendit, et teada saada, millal on soovitatav hooldus teha. See võib hõlmata näiteks õlivahetust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.