Rohkema info nägemiseks:

GL VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsetele siseviimistlusteenustele Põhja-Pärnumaa vallas ja laiemalt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GL VIIMISTLUS OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja looduslikke viimistluslahendusi, et muuta kodud kauniks ja tervislikuks elukeskkonnaks. Meie teenuste hulka kuuluvad krohvimine, pahteldamine, tapeetimine, värvimine, dekoratiivkrohvimine ning erilist tähelepanu pöörame looduslikele viimistlusmaterjalidele nagu lubikrohv, lubivärv ja lubi läikepahtel.

Meie peamine fookus on looduslikel viimistlusmaterjalidel, mis mitte ainult ei kaunista kodu, vaid ka parandavad elukvaliteeti. Lubikrohv, lubivärv ja lubi läikepahtel on materjalid, mida oleme hoolikalt valinud, sest need on hingavad, mittetoksilised ja antibakteriaalsed. Need materjalid loovad tervisliku sisekliima, mis on oluline igas kodus. Lubikrohv, mis on meie lipulaev, sobib eriti hästi vanade hoonete renoveerimiseks, kuid ka uusehitistele annab see unikaalse ja kauni välimuse.

Lisaks looduslikele viimistlusmaterjalidele pakume ka traditsioonilisi viimistlusteenuseid, nagu krohvimine, pahteldamine, tapeetimine ja värvimine. Oleme spetsialiseerunud ka dekoratiivkrohvimisele ja efektvärvide kasutamisele, mis annavad interjöörile erilise ja luksusliku ilme. Meie meistrid on koolitatud ja kogenud, et pakkuda parimat võimalikku tulemust, olgu see siis lihtne seinte värvimine või keerukas dekoratiivkrohvimine.

Meie klientide rahulolu on meie prioriteet. Kuulame hoolikalt iga kliendi soove ja vajadusi, pakkudes neile isikupärastatud lahendusi, mis vastavad nende ootustele. Oleme alati valmis nõu andma ja aitama valida kõige sobivamaid materjale ja tehnikaid, et saavutada soovitud tulemus. Meie tööde kvaliteet ja pühendumus detailidele on see, mis eristab meid teistest.

Oleme uhked oma tööde üle ja rõõmustame iga kord, kui näeme rahulolevaid kliente. GL VIIMISTLUS OÜ ei paku ainult viimistlusteenuseid – loome kodusid, kus on hea elada. Kutsume teid üles tutvuma meie teenustega ja kogema ise, kuidas looduslikud ja kvaliteetsed viimistluslahendused võivad muuta teie kodu kaunimaks ja tervislikumaks.

GL VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Egle R.

Professionaalne ja sõbralik teenindus. Soovitan kindlasti!

- Raul T.

Väga korralikud ja täpsed töömeistrid.

- Andres A.

Täpselt selline viimistlus, nagu lootsin.

Elegantne ja mitmekülgne tapeetimine

Tapeetimine on ajatu viis anda ruumile isikupära ja stiili, olgu tegemist elutoa, magamistoa või kontoriga. See sisekujunduselement pakub laia valikut mustreid, värve ja tekstuure, mis võimaldavad luua erinevaid atmosfääre ja väljendada individuaalseid eelistusi. Tapeetimise protsess Tapeetimine algab aluspinnaga ettevalmistamisest, sealhulgas puhastamisest ja kruntimisest, et tagada tapeedi parem haakuvus ja pikaajaline kestvus. Seejärel lõigatakse tapeet mõõtu ja liimitakse seinale vastavalt tootja juhendile. Tapeetimise käigus on oluline vältida õhumulle ja tagada tapeedi joondatus, et

Dropdown

kõik artiklid

Krohvimine: Tähtis siseviimistluse etapp

Krohvimine on oluline ja oskuslik töö, mis määrab suuresti siseviimistluse lõpptulemuse. See protsess hõlmab krohvi kandmist seintele ja lagedele, luues sileda
ssb.ee
Krohvimine on oluline ja oskuslik töö, mis määrab suuresti siseviimistluse lõpptulemuse. See protsess hõlmab krohvi kandmist seintele ja lagedele, luues sileda või tekstuurse pinna, mis on valmis viimistlemiseks. Krohvimise protsess Krohvimine algab pindade ettevalmistamisega, sealhulgas puhastamise, tasandamise ja vajadusel kruntimisega. Seejärel kantakse krohv pinnale kas käsitsi või masinaga, olenevalt projekti suurusest ja keerukusest. Krohvimisel on oluline täpsus ja detailitäpsus, et tagada ühtlane ja sile tulemus. Eelised professionaalsest krohvimisest Professionaalsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.