Rohkema info nägemiseks:

MERINEITSI METSAMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Merineitsi metsamaja on ideaalne peidupaik Hiiumaa looduse rüpes, pakkudes vaikust ja rahu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Merineitsi Metsamajja, teie lõplikku pelgupaika looduse rahulikus embuses. Meie metsmaja, mis asub Tahkuna südames, Eestis, pakub ainulaadset majutuskogemust, mis ühendab looduse maalähedase võlu kaasaegsete mugavustega. Meie külalised on hinnanud Merineitsi Metsamaja muljetavaldava 9,1 punktiga, see on rohkem kui lihtsalt peatumiskoht—see on pühamu neile, kes otsivad rahu ja taastumist.

Kujutage ette, et ärkate lehtede õrna sahina ja linnulaulu magusa meloodia saatel, kaugel linnakära ja -müra eest. Meie asukoht, mille tipptaset on hinnatud 9,4 punktiga, pakub ideaalset tausta lõõgastumiseks ja mõtisklemiseks. Kas reisite üksi, partneriga või perega, meie majutusvõimalused sobivad kõigile, tagades meeldejääva viibimise.

Meie rajatiste hulka kuuluvad hubased kajutid ja võluv tünnimaja, mis on kõik loodud mugava pelgupaiga pakkumiseks. Külalised on kiitnud meie ruumide puhtust ja hubasust, samuti meie mugavuste, nagu hästi hooldatud WC ja duširuumide, mugavust. Merineitsi Metsamajas oleme uhked, et pakume keskkonda, kus saate lõõgastuda ja loodusega uuesti ühendust luua.

Broneerige oma viibimine meie juures juba täna ja kindlustage suurepärane hind unustamatuks kogemuseks. Kas olete siin nädalavahetuse puhkuseks või pikemaks puhkuseks, Merineitsi Metsamaja lubab rahulikku põgenemist, mis jätab teid värskendatuks ja inspireerituks. Tulge ja avastage, miks meie külalised kirjeldavad oma viibimist kui 'lihtsalt imelist' ja 'armas koht'—teie rahulik metsaseiklus ootab.

MERINEITSI METSAMAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Daniil

Asukoht on lihtsalt suurepärane. Mets, vaikus, rahulik. Pärast suurlinna - seda on vaja.

- Karin

Asukoht oli suurepärane! Mõnus ja vaikne, korralik ja korralik WC ja sai käsi pesta, voodi oli mugav. Koha leidsime kohe üles ja kuna Hiiumaal olime esimest korda, siis selline metsas ja vaikuses olek oli eesmärk...ja see sai täidetud. Väga armas koht!

- Hannu

Kaugus looduslähedus on enamasti plussiks. Sooja ilmaga on miinuseks salongi kuumus. Lisaks igatsesin külmkappi.

Miks valida puhkus metsamajas?

Metsamajad pakuvad ainulaadset mugavuse ja looduse segu, olles ideaalne pelgupaik neile, kes otsivad rahu ja vaikust. Lopsaka roheluse keskel asuvad need majutuskohad on täiuslikud ökoturistidele ja loodusearmastajatele, kes soovivad põgeneda linnakära eest. Siin on viis peamist põhjust, miks metsamajas peatumine peaks olema teie reisiplaanis. Looduseküllane kogemus Metsamajas peatumine võimaldab teil sukelduda loodusmaailma. Ümbritsetuna kõrgetest puudest ja loodusest tulenevatest rahustavatest helidest, saate taasühenduda keskkonnaga viisil, mis on linnakeskkonnas võimatu. See ühendus

Dropdown

kõik artiklid

Tahkuna avastamine: loodusesõprade paradiis

Hiiumaa saare põhjatipus asuv Tahkuna on peidetud pärl, mis pakub rahulikku pelgupaika loodusesõpradele ja keskkonnateadlikele reisijatele. Tuntud oma hingematv
ssb.ee
Hiiumaa saare põhjatipus asuv Tahkuna on peidetud pärl, mis pakub rahulikku pelgupaika loodusesõpradele ja keskkonnateadlikele reisijatele. Tuntud oma hingematvate maastike ja rikkaliku bioloogilise mitmekesisuse poolest, on Tahkuna koht, kus rahu kohtub seiklusega. Piirkond on ajalooliselt rikas, ikooniline majakas seisab kui tunnistus piirkonna merenduslikust pärandist. Tahkuna looduslik ilu Tahkuna uhkeldab mitmekesiste maastikega, alates tihedatest metsadest ja liivarandadest kuni karmide rannajoonte ja rahulike niitudeni. See mitmekesisus loob varjupaiga arvukatele taime- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.