Rohkema info nägemiseks:

MIMMI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikke koristusteenuseid kontoritele ja kodudele ning professionaalseid meigiteenuseid erinevateks üritusteks ja fotosessioonideks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MIMMI OÜ juurde, kus usume, et iga inimene ja ruum väärivad Sära ja Hiilgust, Iga Kord! Meie topeltkompetents põhjalikes koristusteenustes ja professionaalses meigikunstis tagab, et nii teie keskkond kui ka isiklik glamuur on laitmatud.

Meie teekond algas kirglikust soovist muuta – muuta ruume läikivateks pelgupaikadeks meie kontori- ja kodukoristusteenuste kaudu ning tõsta loomulik ilu hämmastavatele kõrgustele meie spetsialiseeritud meigiteenustega. Oleme uhked oma võime üle rahuldada mitmekesiseid vajadusi, tagades, et kas astute sisse laitmatult puhtasse tuppa või väljute glamuursele üritusele, täiuslikkuse olemus peegeldub igas detailis.

Meie koristusteenused on loodud pakkuma ülimat meelerahu. Olgu selleks igapäevane kontoriruumi korrashoid, põhjalik järelkoristus ehitustööde järel või kodu särama löömine nurgast nurka, meie meeskond lähtub igast ülesandest täpsuse ja hoolikusega. Mõistame puhta keskkonna tähtsust nii produktiivsuse kui ka mugavuse jaoks ning püüdleme tipptaseme poole igas liigutuses.

Kui asi puudutab meigikunsti, paistavad meie anded sama eredalt kui näod, mida kaunistame. Alates õhtumeigi salapärasest võlust kuni ajastu ja fantaasiameigi loovate vimkadeni, loovad meie professionaalsed kunstnikud välimusi, mis on mitte ainult kaunid, vaid jutustavad ka loo. Meie fotomeigi teenus tagab, et näete kaamera ees alati oma parimat, püüdes teie olemuse igasse kaadrisse meigiga, mis on loodud vastu pidama kõrglahutusobjektiivide uuriva pilgu all.

MIMMI OÜ juures oleme pühendunud tipptasemele kõiges, mida teeme. Meie missiooniks on pakkuda teenuseid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi, tagades, et iga kogemus meiega on üks, mis jätab püsiva mulje kvaliteedist ja rahulolust. Liituge meiega ilu ja puhtuse kunsti tähistamisel ning laske meil lisada teie ellu sära.

Kogemuse saamiseks, mis on sama veatu kui tulemused, mida pakume, võtke meiega ühendust numbril +372 56 17 0778 või kerliilustuudio@gmail.com. Jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et olla kursis meie viimaste pakkumistega ja saada pilguheit meie tööle, mis räägib enda eest.

Kontakt

MIMMI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Töö kiire ja korralik, väga rahul tulemustega!

- Karel P.

Meik püsis terve õhtu ja nägi kaunis välja. Soovitan!

- Siiri J.

Kontor on nüüd palju puhtam ja mugavam koht töötamiseks.

Kuidas igapäevane koristusrutiin aitab hoida kontori säravana ja hügieenilisena?

Särava kontoriruumi säilitamine ei ole ainult hea mulje jätmine klientidele ja külastajatele; see on ka tervisliku ja produktiivse keskkonna loomine töötajatele. Siin on viis olulist nõuannet, kuidas hoida oma kontor läikivana. 1. Loo igapäevane koristusrutiin Iga päev peaks algama puhta kontoriga. Julgusta töötajaid oma töökohti iga päeva lõpus korrastama, et tagada hommikul värske algus. Lauad võivad olla bakterite poolest räpasemad kui tualetiiste. Pindade, klaviatuuride ja telefonide regulaarne desinfitseerimine on kontori hügieeni jaoks hädavajalik. Veendu, et prügi visatakse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida ja rakendada jumestuskreemi ja peitekreemi õhtumeigi aluseks?

Õhtumeik on enamat kui lihtsalt rutiin; see on transformeeriv kogemus, mis tõstab sinu välimust igal öisel üritusel. See on salarelv, mis muudab tavalise erakor
ssb.ee
Õhtumeik on enamat kui lihtsalt rutiin; see on transformeeriv kogemus, mis tõstab sinu välimust igal öisel üritusel. See on salarelv, mis muudab tavalise erakordseks, tagades, et paistad igas rahvahulgas silma. Kuigi päevameik keskendub sageli loomulikule, tagasihoidlikule esiletõstmisele, lubab õhtumeik julgemaid valikuid ja dramaatilisi muutusi. See on võimalus mängida sügavamate värvide, sädeluse ja rohkem rõhutatud kontuurimisega. Ettevalmistus: lõuend õhtumeigiks Hea nahahooldus on õhtumeigi jaoks hädavajalik. Puhastamine, koorimine ja niisutamine loovad sileda lõuendi meigi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.