Rohkema info nägemiseks:

ICC EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 423; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ICC EESTI MTÜ kohta arvamuslugu!"

ICC EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 423 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta oli ICC Eestile kaheteistkümnes täisaasta tegutsemist Rahvusvahelise Kaubanduskoja (ICC WBO) rahvuskomitee rollis.

Tegevuskava poolest oli 2023. aasta keeruline seoses sõjaga Ukrainas ja aina laienevate sanktsioonidega valdkondades, kus tegutsevad liimesfirmad. Keeruliste tingimuste tõttu lahkus liikmeskonnast 10 liiget. Samuti võib miinuspoolele märkida ära jäänud kontaktreisid Usbekistani ja Kasahstani lennugraafiku ja lennupiletite hinnamuutuse tõttu. Sisereisidest toimus augustis kolm korda õppe- ja kontaktreis Saaremaale.

Koolituste üldarvult jäime 2022 aasta tasemele. ICC ACADEMY koolitusprogrammi formaadis toimus 1 seminar, mille raames sai ICC ACADEMY sertifikaadi 1 inimene.

Kella Kuue Klubi üritused said uue nime: õhtuklubi. Õhtuklubi toimus 11 korral. Osalesid põnevad külalised poliitikutest majandus- ja ühiskonnategelasteni. Külastasime BLRT tehast Koplis ja Silmetit Sillamäel ning juulis käisime kontserdil Palamulla küünis. 2023. aastal käisid meil klubis esinemas Martin Helme, Urmas Reinsalu, Anvar

Salomets, Arto Aas, Peeter Raudsepp, Andreas Kaju. Aastalõpu ürituse raames oli meie külaline katoliku kiriku apostellik administraator Eestis, Philippe Jourdan. Samuti toimus ICC Eesti sigariklubi, mille raames õppisime voolima sigarit ja saime ülevaate sigari valmistamisest ja erinevatest liikidest.

Rahvusvaheliselt on ICC Eesti endiselt tugevalt esindatud ICC arbitraaži ja ICC kohtu süsteemis. ICC kohtus on Eestil kaks advokaati: Triinu Hiob ja Paul Keres. See on väga tugev saavutus ja kõrge kvaliteedinäitaja Eesti juriidilise maastiku kohta. Mitte igast riigist ei ole advokaat ICC kohtus. Samuti loodi ICC arbitraaži Eesti rahvuskomitee arbitraažikomisjon, mille esimeheks valiti Pirkka-Marja Põldvere.

Vaatamata tehtud pingutustele jäi aruandeaasta majandustulemus miinusesse lahkunud liikmete laekumata

ICC EESTI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.