Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, PAEKAARE TN 56 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 454; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, PAEKAARE TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, PAEKAARE TN 56 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 454 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Paekaare 56 põhitegevusala on korteriühistu hoone haldus (68321).Ühistu tegevuse eesmärk on korteriomandi eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõttelise osa ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ Paekaare 56 liikmeteks on 108 korteri omanikud.

Ühistu vara koosneb tema liikmete osamaksudest, sihtotstarbelistest maksudest, ühistu vara kasutamisest ja tegevusest saadavast tulust.

Ühistu osakapital on 17 560 eurot.

Aruandeaastal tulud kokku on 77 443 EUR, kulud kokku on 77 437 EUR.

Aruandeaasta sihtotstarbelisi remonttöid tehti maksumuses 46 407 EUR: liftide remont, elektri- ja santehtööd, nõlvade sulgemine.

Ühistu põhitegevus on ka kommunaalmaksete vahendus korteriomanikele. Kõigi tarnijatega on lepingud sõlmitud.

KÜ Paekaare 56 jätkab sama põhitegevusega ka 2023.a.

TALLINN, PAEKAARE TN 56 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.