Rohkema info nägemiseks:

TARTU ÜLIÕPILASTE LOODUSKAITSERING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 559; jälgijaid - 23. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU ÜLIÕPILASTE LOODUSKAITSERING kohta arvamuslugu!"

TARTU ÜLIÕPILASTE LOODUSKAITSERING MTÜ hetkeolukord

Juba 559 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Üliõpilaste Looduskaitseringi tegevused 2022. aastal saab jagada Tartu-sisesteks üritusteks (koosolekud, seminarid, mälumängud) ja väljasõitudeks (loodusretked, bussreis, talgud). Tartu Üliõpilaste Looduskaitseringi 2022. aasta tegevus seisnes järgnevate ürituste organiseerimises ja toimumises:

Tartu Üliõpilaste Looduskaitsering korraldab mitmesuguseid tudengitele suunatud haridusliku sisuga üritusi. Umbes pooleteise kuni kahe kuu tagant toimuvatele seminaridele kutsuti kõnelema oma ala asjatundjaid, matka- ja reisiõhtutel rääkisid mõnel põneval retkel käinud tudengid. Arutelude käigus lahati looduskaitse päevakajalisi probleeme ja võimalikke lahendusi: räägiti, kuidas sõda mõjutab loodust, mismoodi mõjutada inimesi rohelisemalt käituma ja keskkonnareostatuse mõjudest inimesele ja loomadele. Looduskaitseringi aastapäeva puhul tutvuti ravimtaimede maailmaga ja kuulati, millised on turbakaevanduse mõjusid kahlajatele. Koostöös TÜ loodusmuuseumiga korraldati rattaretk, tutvumaks, milline on seis Tartu linna loodusaladega. Kõik seminarid ja koosolekud peeti Tartu Ülikooli poolt tasuta kasutada antud ruumides või välitingimustes ning kõik esinejad tulid kõnelema oma kuludega. Lisaks korraldati Tartus tudengite seas väga populaarsetel nii kevadistel kui ka sügisestel tudengipäevadel ööorienteerumise võistlus ja tatrahommik, mida finantseerisid EKO

Sihtkapital, SA Keskkonnainvesteeringute Keskus ja Tartu Tudengipäevad.

Loodusretked ning matkad on pikkade traditsioonidega Looduskaitseringi üritused, millest osavõtt on olnud üliõpilaste hulgas alati väga populaarne. Retkede eesmärgiks on Eestimaa loodusväärtuste ning pärandkultuuri tundmaõppimine, keskkonnateadlikkuse suurendamine ja looduskaitsealaste teadmiste omandamine. Retkedega populariseeritakse ka looduses puhkamist ning õpitakse erinevaid looduses liikumise viise. 2022. aastal toimus talimatk Hiiumaalse ja Saaremaale, kevadine rattamatk, varasuvine kanuuretk Emajõe Suursoosse, sügisene avamatk traditsiooniliselt Taevaskoja ümbruses, sügismatk Aegviidu piirkonnas ja bussireis Slovakkia Karpaatidesse. Retki rahastasid suures osas SA Keskkonnainvesteeringute Keskus ja EKO Sihtkapital.

Lisaks looduskaitset puudutavale teooriale toob Tartu Üliõpilaste Looduskaitsering tudengiteni ka selle praktilise poole, pakkudes võimalust aktiivselt läbi talgutööde loodussõbralike eluviiside praktiseerimisel kaasa lüüa. 2022. aasta sügisel korraldati Tartus Jaamamõisa oja ääres korralised hooldustalgud, kus noored said muuseas õppida ka vikati- ja sirbiga niitmisekunsti.

Eesti Keskkonnaühenduste Koda (EKO)

Tartu Üliõpilaste Looduskaitsering on EKO liige. TÜLKRi liikmed võtavad osa keskkonnakaitse katusorganisatsiooni koosolekutest ja väljasõitudest ning räägivad kaasa Eesti looduskaitse aktuaalsete teemade lahendamisel. TÜLKRil olnud kasutada EKO Sihtkapitali raha oma ürituste organiseerimisel.

Korraldusest

Tartu Üliõpilaste Looduskaitseringi üritusi korraldab peamiselt TÜLKRi juhatus, kuhu kuulub kaheksa liiget. Kõike organiseeritakse vabatahtlikkuse alusel (st töö on tasustamata). Enamus tekkivatest kuludest on kaetud SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse poolt antud rahaga, osa SA EKO Sihtkapitali rahaga.

TARTU ÜLIÕPILASTE LOODUSKAITSERING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.