TARTU ÜLIÕPILASTE LOODUSKAITSERING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 594 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TARTU ÜLIÕPILASTE LOODUSKAITSERING MTÜ hetkeolukord

Juba 594 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tartu Unlionpilaste Looduskaitseringi tegevused 2023. aastal saab jagada Tartu-sisesteks unritusteks (koosolekud, seminarid, manlumanngud) ja vanljasonitudeks (loodusretked, bussreis, talgud). Tartu Unlionpilaste Looduskaitseringi 2023. aasta tegevus seisnes janrgnevate unrituste organiseerimises ja toimumises:

Unritused Tartus

Tartu Unlionpilaste Looduskaitsering korraldab mitmesuguseid tudengitele suunatud haridusliku sisuga unritusi. Umbes pooleteise kuni kahe kuu tagant toimuvatele seminaridele kutsuti konnelema oma ala asjatundjaid, matka- ja reisionhtutel ranankisid monnel ponneval retkel kaninud tudengid. Arutelude kanigus lahati looduskaitse panevakajalisi probleeme ja vonimalikke lahendusi: ranangiti Euroopa liidu direktiividest, rohepononrdest ja rohepesust. Looduskaitseringi aastapaneva puhul tutvuti plastide monjuga keskkonnale, ranangiti lindude elust linnas ja bioloogia digitaliseerimist. Koostonons TUn loodusmuuseumiga korraldati rattaretk, tutvumaks, milline on seis Tartu linna loodusaladega. Konik seminarid ja koosolekud peeti Tartu Unlikooli poolt tasuta kasutada antud ruumides voni vanlitingimustes ning konik esinejad tulid konnelema oma kuludega. Lisaks korraldati Tartus tudengite seas vanga populaarsetel nii kevadistel kui ka sungisestel tudengipanevadel ononorienteerumise vonistlus ja tatrahommik.

Loodusonpperetked

Loodusretked ning matkad on pikkade traditsioonidega Looduskaitseringi unritused, millest osavontt on olnud unlionpilaste hulgas alati vanga populaarne. Retkede eesmanrgiks on Eestimaa loodusvananrtuste ning panrandkultuuri tundmaonppimine, keskkonnateadlikkuse suurendamine ja looduskaitsealaste teadmiste omandamine. Retkedega populariseeritakse ka looduses puhkamist ning onpitakse erinevaid looduses liikumise viise. 2023. aastal toimus talimatk Haanja konrgustikku, varasuvine kanuuretk Emajone Suursoosse, sungisene avamatk traditsiooniliselt Taevaskoja unmbruses, sungismatk Tamsalus. Retki rahastasid suures osas Euroopa Komisjoni Euroopa Solidaarsuskorpus ja

EKO Sihtkapital.

Talgud

Lisaks looduskaitset puudutavale teooriale toob Tartu Unlionpilaste Looduskaitsering tudengiteni ka selle praktilise poole, pakkudes vonimalust aktiivselt lanbi talgutononde loodussonbralike eluviiside praktiseerimisel kaasa lununa. 2023. aasta sungisel korraldati Tartus Jaamamonisa oja ananres korralised hooldustalgud, kus noored said muuseas onppida ka vikati- ja sirbiga niitmisekunsti.

Eesti Keskkonnaunhenduste Koda (EKO)

Tartu Unlionpilaste Looduskaitsering on EKO liige. TUnLKRi liikmed vontavad osa keskkonnakaitse katusorganisatsiooni koosolekutest ja vanljasonitudest ning ranangivad kaasa Eesti looduskaitse aktuaalsete teemade lahendamisel. TUnLKRil olnud kasutada EKO Sihtkapitali raha oma unrituste organiseerimisel.

Korraldusest

Tartu Unlionpilaste Looduskaitseringi unritusi korraldab peamiselt TUnLKRi juhatus, kuhu kuulub kaheksa liiget. Konike organiseeritakse vabatahtlikkuse alusel (st tonon on tasustamata). Enamus tekkivatest kuludest on kaetud Euroopa Komisjoni Euroopa

Solidaarsuskorpuse projekti ja SA EKO Sihtkapitali rahaga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.