Rohkema info nägemiseks:

TARTU JUUDI KOGUKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 507; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU JUUDI KOGUKOND kohta arvamuslugu!"

TARTU JUUDI KOGUKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 507 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tartu Juudi Kogukonnas oli bilansipäeva seisuga 85 liiget, nendest 33 inimest on nn Noorte klubi liikmed.

Peetud peod: (cid:127) Pesach 06.04.2023 Delta kohvikus, osalejaid oli 45.

(cid:127) Rosh Hashanah 23.09.2023 Tartu Ülikooli raamatukogu kohvikus, osalejaid oli 53. Esines ansambel. Pidude ajaloost rääkis Mark

Lütter.

Sotsiaalkeskuse töö: (cid:127) Sotsiaalkeskuses oli kord nädalas võimalus saada nõu eluaseme- ja majandusprobleemides, ning abi vajalike dokumentide vormistamiseks. Samuti konsulteeriti telefoni teel.

(cid:127) Sotsiaalkeskus koordineeris patronaaži töötajate tööd.

(cid:127) Sotsiaalkeskus toimetas isikliku hügieeni pakid, retseptita ravimid ja pühadeks kingitusi keskuse liikmetele. Sots.keskuse liikmed osalesid kogukonna üritustel.

(cid:127) Kodukonnal on ruum, kus peeti vanemate liikmete sünnipäevi.

Kohtumised: (cid:127) Toimus kohtumine Siseministeeriumi ja politsei esindajatega.

(cid:127) Peeti loenguid Tartu Ülikooli professoritest.

Juudi kalmistud (cid:127) Tartu juudi kalmistutel oli tehtud koristustööd (10.23), remonditud ja tehtud korda ühishaud Lohkva kalmistul (04.23).

(cid:127) Hooldustööd teostab linnavalitsusega lepingu alusel ettevõtte Tartu kalmistud.

- Holokoustipäeval 27.01.2023 ja Võidupühal 09.05.2023 on viidud lilled mälestuskividele Lohkva ja Rahumäe kalmistutele.

Tartu Sünagoogi 120-aastapäev 09.06.23 on korraldatud Tartu Sünagoogi 120 aastapäevale pühendatud konverents - Turu tänaval on avatud mälestustahvel - Tartu Ülikooli Raamatukogus avatud näitus ERM fondidest - toimus mitu loengut konverentsi teemale.

Osa võtsid Eesti Juudi Kogukonna esimees Alla Jakobson, Eesti Juudi Muuseumi direktor Gennadi Granberg, Eesti rabbi Shmuel Koot,

Tartu linnapea Urmas Klaas, linnavalitsuse ametnikud, Eesti Rahva Muuseumi esindajad, Ülikooli raamatukogu töötajad, kogukonna liikmed ja linnakodanikud. Artikkel ajalehes Postimees 08.12. 2023, mälestustahvel on üleantud linnale.

Aruanne-valimiskoosolek 01.10.2023 on toimunud aruanne-valimiskoosolek, kus osales 1/3 kogukonna liikmetest. Kohal olid ka Eesti Kogukonna esimees Alla

Jakobson ja direktor Vadim Rõvlin. Kuulati ära junatuse esinaise Ilana Smuskina aruanne. Arutati kogukonna liikmemaksu tõusu ja otsustati tõsta liikmemaksu pensionäridel 24 € aastas ja töötavatel liikmetel 60 € ja võimalus tasuda 2-s osas aastas.

Juhatuse valimine: juhatus jääb samas koosseisus.

Revisjoni komisjon jääb ka samas kooseisus.

02.10. 2023 on esitatud linnavalitsusele 2024 aastale rahalise toetuse taotlus.

Kogukonna esindajad on võtnud osa Eestu kogukonna töös koosolekutel ja üritustel (Jahad jt).

On toimunud mitu Noorte klubi üritusi Mark Lütteri juhtimisel.

TARTU JUUDI KOGUKOND MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.