Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINN, HARIDUSE TN 13A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 111; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINN, HARIDUSE kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINN, HARIDUSE TN 13A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 111 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Koretriühistu Hariduse 13a on asutatud 7. aprillil 1999.a.

Ühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja remondiks. Hooldus- ja remonditööde kulutuste katmine toimub vastavalt üldkoosoleku poolt kinnitatud majanduskavale.

Ühistu vahendab oma liikmetele teenuseid prügiveo, elektri, vee ja kanalisatsiooni ning keskkütte eest.

Korteriühistul Hariduse 13a oli aruandeperioodi lõpu sesuga 60 füüsilisest isikust liiget.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus, mis on majandusaasta aruande koostamise ajaks kolmeliikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esinaine.

Ametisolev juhatus on valitud 29.04.2019.a.

Majandusaasta aruanne hõlmab perioodi 01.01.2022 - 31.12.2022. KÜ Hariduse 13a bilansimaht majandusaasta lõpus oli 46563 eurot ja tulem oli negatiivne -7709 eurot. Negatiivse tulemi põhjuskes on elamus tehtud renoveerimistööd, milleks ei kogutud eraldi lisaks remondifondi vahendeid vaid tööd teostati eelmiste aastate tulemi ja panka kogutud rahaliste vahendite arvelt.

2022. aastal maksti töötajatele töötasu kokku summas 9963 eurot, sealhulgas maksti juhatuse liikmetele töötasu 3805 eurot. Muid olulisi soodustusi juhatuse liikmetele tehtud ei ole.

Aruandeperioodi lõppedes oli alaline tööleping sõlmitud juhatuse liikmega ja majahoidjaga ning käsundusleping koristajaga.

Aastaks 2023 planeeritakse teha väiksemaid remonttöid.

KÜ Hariduse 13a juhatus

PÄRNU LINN, HARIDUSE TN 13A KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.