Rohkema info nägemiseks:

ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 538; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 538 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2023

Klubi arendav tegevus. Arengukava koostamine. Arengukava on jätkuvalt koostamata, varem Covid-19 põhjustatud segaduse, käesoleval ajal ka klubis tööjõu puuduse tõttu. Ühistegevuse korraldamine, töötajatele treeningvõimaluste pakkumine, vallavalitsusele tegevus- ja huvitegevustoetustaotluste tähtaegne esitamine, kultuurkapitalile ja maakonna spordiliidule rahastustaotluste esitamine. Sporditegevuse toetamine. Võistkondade lähetamine võistlustele ja finantseerimine 2023. valla rahalise tegevustoetuse puudumise tingimustes, võimalusel valla võistkondade abistamine transpordi ja kohtunike tegevuse korraldamisel. Valla noorte huvihariduse tegevuse rahastamise huvihariduse projektis osalemine.

Tegevuse eesmärkideks oli 2023. aastaks seatud: 1. Klubi arendav tegevus.

2. Sporditegevuse toetamine.

Tegelikult eesmärke täideti: 1.1 Arengukava koostamine – Arengukava on jätkuvalt koostamata. E-posti teel oli mitmeid kirjalikke ettepanekuid ja mõttearendusi. Valmis arengukava kontseptsioonini ei jõutudki.

1.2 Ühistegevuse korraldamine, töötajatele treeningvõimaluste pakkumine – Klubi liikmete eestvõtmisel osaleti Eesti Koolispordiliidu õpetajate korv- ja võrkpallivõistlustel.

1.3 Vallavalitsusele tegevus- ja huvitegevustoetustaotluste tähtaegne esitamine – See eesmärk on täiel määral täidetud. Kambja vallale esitati 10. jaanuaril Ülenurme GSK taotlus huvihariduse ja -tegevuse toetamise taotlusvooru jaanuar-juuni, 10. jaanuaril projektitoetuse taotlus

EM-võistlusteks, 10. augustil taotlus huvihariduse ja -tegevuse toetamise taotlusvooru september-detsember, 15. oktoobril MTÜ-de tegevustoetuse taotlus 2024. aastaks.

1.4 Kultuurkapitalile ja maakonna spordiliidule rahastustaotluste esitamine. See eesmärk on osaliselt täidetud. Kultuurkapitalile esitati taotlus

XXIX Ülenurme Gümnaasiumi lahtiste võistluste laskespordis ettevalmistamine ja läbiviimiseks, see taotlus ka rahuldati, maakonna Spordiliidule mitte, sest teada oli, et võimalikud toetused on jäänud sedavõrd väikesteks, et ei tasu esitada. Traditsiooniliselt meie klubi korraldusel läbiviidud

Poldrijooksu korraldas teine organisatsioon.

1.5 Võistkondade lähetamine võistlustele ja finantseerimine 2023. valla rahalise tegevustoetuse puudumise tingimustes. Seda tehti, Osaleti paljudel võistlustel laskmises ja suusatamises. Suudeti korraga kolm noormeest Euroopa meistrivõistlustele Tallinnasse saata. Võimaldasime kasutada võistlustele sõiduks Ülenurme kooli lastel meie klubi bussi.

1.6 ÜGSK poolt muude kaasrahastajatele esitatavate taotluste omafinantseeringu summade tagamine. Korduvalt toetasid meie projekte OÜ

Bodyfood, OÜ ZEP Eesti, OÜ Masinateenus, OÜ Trapper. Sihtotstarbelist toetust noortespordi tulemuslikkuse tagamiseks saime Eesti

Laskurliidult ja Eesti Suusaliidult.

Aruandeperioodil klubi liikmeskond ei muutunud. 2023. aasta lõpul oli liikmeteks 12 inimest. 2023. aasta jooksul toimus kolm juhatuse nõupidamist, e-posti teel rahaliste toetuste jaotamise-kulutamise, tegevuskava koostamise ning üldkoosoleku kokkukutsumise-läbiviimise teemadel.

Osalesime Eesti Laskurliidu, Eesti Suusaliidu, Tartumaa Spordiliidu üldkoosolekutel.

Riiklikule Spordiregistrile ja Maksu-Tolliametile esitasime tegevusaruanded ja majandustegevuse aastaaruande tähtaegselt. Olulisele projektide kaasrahastajale Eesti

Kultuurkapitalile esitasime teostatud projektide kohta aruanded õigesti. Ühel korral (XXIX Ülenurme Gümnaasiumi lahtiste võistluste laskespordis ettevalmistamine ja läbiviimine) hilinesime aruande esitamisega viis päeva. Kõik aruanded on aktsepteeritud. Õnneks ajal, mil meile hilinemise tõttu poleks toetust eraldatud, meil taotlusi ei olnud.

Võlgu, mis takistaks saada riigieelarvelisi toetusi, meil ei ole. Raamatupidamise õigeks korraldamiseks ja majandustegevuse aastaaruande koostamiseks on sõlmitud tasulise teenuslepingu raamatupidamisfirmaga Infovoog OÜ.

MTÜ Ülenurme Gümnaasiumi Spordiklubi (edaspidi ka klubi, ka ÜGSK) põhieesmärgiks on Ülenurme vallas korraldada sporditegevust ja jätkata osalemist traditsioonilistel võistlustel, st ÜGSK treenerite juhendamisel harjutavate sportlaste treening-ja võistlustegevuse kindlustamine. Meie põhialadel laskespordis ja murdmaasuusatamises osalesime kõigil kavandatud võistlustel ja laagrites. Laskmises tagasime sellega regulaarse treeningtöö, osalemise kalendris olevatel võistlustel. Lisaks täiskasvanute ind. ja võistkondlikel meistrivõistlustel, individuaalsetel karikavõistlustel ja Lätis rahvusvahelistel 14. I. Freimanise memoriaalil Dobeles.

ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.