Rohkema info nägemiseks:

EESTI JOOGAÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 143; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI JOOGAÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI JOOGAÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 143 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Joogaühing on mittetulundusühing, mille eesmärgiks on jooga kui isiksuse arengut ning tervisekäitumist toetava elustiili tutvustamine elanikkonnale. Eesmärgi täitmise on liikmeskonna omavaheline kogemuste jagamine ning liikmete regulaarne täiendõpe, võimalusel joogapäevade, tervisepäevade ning muude temaatiliste ürituste korraldamine.

Ühingu liikmete arv majandusaastal 2023 oli 24. Ühingut juhib üldkoosoleku poolt valitud 3-liikmeline juhatus.

Eesti Joogaühing on Vabariigi Valitsuse poolt kinnitatud tulumaksusoodustuse saajate nimekirjas.

Ühingu tulud sõltuvad paljuski korraldatavate koolituste iseloomust ning neist osavõtust. Majandusaastal 2023 jätkus ja ühtlasi lõppes 3 aastat kestev joogaõpetajate täienduskoolitus. See koolitus oli 2023 peamine ühingu tuludesse-kuludesse panustaja. Kolmeaastaseks koolituseks planeeriti õpilastele tasulisi mentoritega kohtumisi võrdselt iga aasta peale. Reaalsuses kasutati kohtumisi nii, et peamine mentortundide koormus kui vastavad kulud tekkisid 2023. aastal. Õpetajate loal kasutasid mõned õpilased mentortundide jääki veel 2024 kevadel, st ka vastavad kulud tekkisid pool aastat hiljem. Lisaks mentortundide kuludele kasvasid ka koolituseks kasutatavate ruumide rendihinnad. Nii lõpetas ühing 2023. majandusaasta kahjumiga (-2153 EUR). Samas, 3 aastat kestnud joogaõpetajate koolituse tulem tervikuna oli kasumlik.

2024. aastas kevadesse oli plaanitud ja toimus vabatahtlik lisamoodul 3-aastases joogaõpetajate täienduskoolituses osalejaile, mille ruumide rendi finantseerimine toimub samuti 3-aastase koolituse kasumi arvelt.

Juhatuse liikmetele 2023. a juhtimistegevuse eest tasu ei makstud.

2024. a jätkuvad võimaluste piires temaatilised üritused nii liikmetele kui kõikidele teistele huvilistele.

EESTI JOOGAÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.