Rohkema info nägemiseks:

LIHULA GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 79; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIHULA GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

LIHULA GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Lihula Gümnaasiumi Spordiklubi on loodud 1999.aastal. Klubi põhieesmärgiks on kaasa aidata kooli õpilaste sportlike huvide realiseerumisele väljaspool õppetööd ja selle eesmärgil spordiürituste korraldamine ja kontaktide loomine teiste koolispordiorganisatsioonidega.

Klubi liikmeteks võivad olla Lihula gümnaasiumiga seotud isikud, kes vastavad klubi põhikirja nõuetele.

Klubi saab oma vahendid kohalikust omavalitsusest eraldistena, firmade sponsorlusest või omatuluna ürituste organiseerimisest. Põhilised kulud on õpilastele spordivahendite ostmine, et võimaldada õpilastel treeningutel ja võistlustel osalemine.

2010.aastal teostati Lihula Gümnaasiumi staadioni renoveerimine mahus 1034623 krooni/64964 eurot. Renoveerimist rahastas PRIA ja omaosalusega Lihula vald. 2015.aastal PRIA toetuse tagastamistähtaeg ja toetus kanti tuluks. Põhivara amortiseerub 10.aasta jooksul.

Klubil palgalisi töötajaid pole.

LIHULA GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.