Rohkema info nägemiseks:

TÜRI LASTEKAITSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 287; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÜRI LASTEKAITSE ÜHING kohta arvamuslugu!"

TÜRI LASTEKAITSE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aasta tegevusaruanne.

Türi Lastekaitse Ühing on kodanikualgatusel põhinev mittetulundusühing, mis on loodud 07.novembril 1995.a.

Hetkel kuulub ühingusse 10 liiget, mida juhib 3- liikmeline juhatus: Karin Koitla, Triin Pärna ja Erika Teras – juhatuse esimees.

Türi Lastekaitse Ühing kuulub Lastekaitse Liidu liikmeskonda.

Türi Lastekaitse Ühingul ei ole hetkel tegutsevat noortekogu. Teeme koostööd aktiivsete noortega uute tegevuste,laagrite ja noortevahetuste kavandamiseks, taotluste kirjutamiseks ning läbiviimiseks.

Türi Lastekaitse Ühingu tegevus on projektipõhine, aktiivne. Hetkel on see suures osas suunatud noortele arendavate tegevuste pakkumiseks, vaba aja mõtestatud sisustamiseks eesmärgil ennetada õigusrikkumisi .

2021 aasta sihtotstarbelised laekumised olid 68 806.00 € 2022 aasta sihtotstarbelised laekumised olid 121 564.00 €

Türi Lastekaitse Ühingu eesmärgiks ei ole teenida kasumit, vaid pakkuda teenuseid ja tegevusi Türi linna ja valla; lähima piirkonna lastele, noortele ja peredele; teha ennetustööd noorte hulgas, teha koostööd teiste mittetulundus organisatsioonidega.

Paljud 1999.aastal algatatud projektid on kujunenud meie ühingus traditsioonilisteks, piirkondlikeks tegevusteks: õpilasmalev, perelaagrid, toetavad tegevused peredele- väljasõidud, perepäevad, pereseminarid jms.

Lõuna- Järvamaa Õpilaste viies veerand – suvelaagrid ( tervistavad, seikluslikud, kooliks ettevalmistavad jne.) 2022 suvi oli laagrite osas tagasihoidlik, kuna puudus vastav rahastus ning olime suvel hõivatud rahvusvaheliste noortevahetustega.

Seikluskasvatus- riskirühma lastele ja noortele ning ennetava tegevusena.

AVATUD LASTERUUM lastele, nüüd avatud noorsootöö meetod Türi Noortekeskuses.

Türi Lastekaitse Ühingu roll linna laste, noorte ja perede jaoks on aasta aastalt vähenenud, sest LKÜ teeb tihedat koostööd Türi

Noortekeskusega ning ühiselt viiakse läbi palju laste- ja noorteprojekte piirkonnas.

2022.aastal aitasime kaasa 8 pere laste turvalisema kasvukeskkonna loomisele tehes koostööd kohaliku omavalitsuse lastekaitsespetsialistiga.

Reageerime igale signaalile, mis puudutavad laste turvalist elu. Probleemideks on noorte suitsetamine, veipimine. Seda tehakse ka

Noortekeskuse ruumides ja territooriumil, noorte alkoholi tarbimine. Samuti 4- 5 liikmeline noortekamp, kes ei allu reeglitele ning lõhub

Noortekeskuse vara ja vahendeid.

Linna arengukava alalist rahastamist ühingu arendustegevusse ette ei näe. Lastekaitse Liidu (sealhulgas Türi Lastekaitse Ühingu) rahastamine on olnud siiani seotud projektipõhiste hangetega, samas puudub organisatsioonil püsirahastus. See seab ohtu tegevuse järjepidevuse ja stabiilse arengu.

2022.aastal oli Türi valla tegevustoetust ühingule 600.00 €

Pöörasime suurt rõhku noorte vabatahtlikule tööle läbi erinevate tegevuste: korraldada erinevaid tegevusi, sündmusi, aidates laagreid korraldada ning ise oma kätega midagi teha. ( jõululoterii, kohvikute korraldamine jms)

Erasmus + ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuuri rahastatud 3- poolne noortevahetus ETTEVÕTLIK NOOR KUJUNDAB OMA TULEVIKKU

JUBA TÄNA Türgi ja Hispaania noortega jõudis lõpusirgele. Esitatud ja kinnitatud aruandeni ning lõpprahastuseni.

Rahastatud on Erasmus+ rahvusvaheline noortevahetus Gruusiaga WE WELCOME EVERYONE teine kohtumine toimus Gruusias juunikuus, esitasime aruande ning hetkel oleme lõpprahastuse ootel.

Noorte soovil ja kootöös nendega kirjutasime veel kaks taotlust Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuurile: WHAT THE HEALTH ja

WE LEAVE A MARK, milles on esimesed noortevahetused ka juba läbi viidud ning teised kohtumised Gruusias jäävad aastasse 2023.

MISSIOON – Laste õiguste tagamisele ja lapsesõbraliku ühiskonna kujundamisele kaasa aitamine: lapsele, noorele, perele suunatud tegevused põhimõttel:

TÜRI LASTEKAITSE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.