Rohkema info nägemiseks:

EESTI ASERBAIDŽAANI KULTUURIKESKUS AJDAN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 603; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ASERBAIDŽAANI KULTUURIKESKUS kohta arvamuslugu!"

EESTI ASERBAIDŽAANI KULTUURIKESKUS AJDAN MTÜ hetkeolukord

Juba 603 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Aserbaidžaani Kultuurikeskus Ajdan asutati 1988 a. ning samal aastal alustas ta oma tegevust. Liikmeskonna suurus käesoleval hetkel on 300 inimest.

Eesti Aserbaidžaani Kultuurikeskuse Ajdan liikmeteks on lisaks füüsilistele isikutele ka juriidilised isikud. Eesti Aserbaidžaani Kultuurikeskus

Ajdan katusorganisatsiooni kuulub 8 rahvusvähemuste kultuuriseltsi (edaspidi: liikmesorganisatsioonid) .

Eesti Aserbaidžaani Kultuurikeskus Ajdan (edaspidi: katusorganisatsioon) peamiseks ülesandeks on kultuurnhariduslik tegevus, mille eesmärgiks on rahvuskultuuri säilitamine, emakeele, kultuuriloo ja kombestiku õpetamine. Eesmärkide realiseerimiseks korraldab katusorganisatsioon koostöös liikmesorganisatsioonidega kontserte, näitusi, lastelaagreid, üritusi ja rahvuspühade tähistamist.

2022. aastal tähisati Novruz Bairami, Aserbaidžaani Aastapäeva, Aserbaidžaani Taasiseseisvuspäeva, Ülemaailmne Aserbaidžaanlaste

Solidaarsuspäeva, Musta jaanuari 1990. a. mälestuspäeva; Hodžalõ tragöödia mälestuspäeva ja Iseseisvuspäeva. Aasta jooksul valmistati ette ja viidi läbi Raadio 4s saade „Odžag“. Korraldati vaipade ja maalide näitusi ning viidi läbi tekstiili ja joonistuse kursused.

Katusorganisatsioon teeb palju koostööd Tallinna Vormsi lasteaiaga, Tallinna ja Tartu koolidega, Kullo Huvikeskusega ja Kesklinna

Noortekeskusega. 2020. aastal korraldatud üritustel lisaks meie liikmesorganisatsioonidele esinesid ka eesti seltsid Kuldne Kungla, Naiskoor

Baltika, Tantsuansambel Sõprus, Tantsustuudio Impulse. Tantsustuudio Graatsia on meie pikaajaline koostööpartner, kes esineb kõikidel meie üritustel.

Katusorganisatsiooni tõhusamaks juhtimiseks korraldab katusorganisatsioon koolitusi, viib läbi igakuised koosolekuid, osutab oma liikmesorganisatsioonidele igakülgset abi.

Katusorganisatsioon tegeleb aktiivselt aserbaidžaani kogukonna lõimumisega Eesti ühiskonnda. Toetame vähekindlustatud kogukonna liikmeid, aitame kiiremini integreeruda Eestisse saabunud aserbaidžaanlastel jne.

2022. aastal tegelesime aktiivselt lastega ja noortega, et kaasa aidata nende integreerumisele Eesti ühiskonda ja aktiivse kodaniku positsiooni arendamisele. Alates 1990 aastast töötab katusorganisatsioonis aserbaidžaani pühapäevakool, kus lapsed õpivad aserbaidžaani keelt ja kultuuri, rahvatantsu, rahvuskäsitööd ja rahvusroogade valmistamist.

2006. aastal oli katusorganisatsiooni poolt loodud Eralasteaed Fidan. Lasteaed pakub koolieast noorematele lastele hoiu ja alushariduse omandamise teenust. Lasteaia kasvatajad soodustavad laste kasvamist ja arenemist, arvestades laste iseärasusi. Lasteaia kasutuses on mitu ruumi. Üha suuremat populaarsust kogub beebikool.

Alates 2009 aastast hakkasime osutama lastehoiuteenust. Lastehoiuteenus on lapsevanema töötamist, õppimist ja toimetulekut toetav teenus, mille vältel lapsehoiuteenuse osutaja tagab lapse hooldamise, arendamise ja turvalise.

Nijazi Gadziev juhatuse liige, elukoht Tallinn, isikukood 36407150342

Gjulara Hanirzajeva liige, elukoht Tallinn , isikukood 47105310332

EESTI ASERBAIDŽAANI KULTUURIKESKUS AJDAN MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.