Rohkema info nägemiseks:

PAIDE LINN, LIIVA TN 4 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 275; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAIDE LINN, LIIVA kohta arvamuslugu!"

PAIDE LINN, LIIVA TN 4 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 275 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriunhistu alustas tegevust 01.09.2000.a. Korteriunhistu on korteriomanike mittetulundusunhing. Unhistu eesmanrgiks on Paide linnas

Liiva tannav 4 asuva kuuekunmne kortriomandi eseme osaks oleva ehitise ja maatunki montteliste osade unhine majandamine ning unhistu liikmete unhiste huvide esindamine, samuti unhistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega kommunaalteenuste ja omaniku kohustuste vahendamine. Unhistu majandusaasta algab 01.jaanuaril ja lonpeb 31.detsembril. Unhistu juhindub oma tegevuse organiseerimisel Eesti

Vabariigi mittetulundusunhingute seadusest, korteriunhistu seadusest, raamatupidamise seadusest, maksuseadustest ja ponhikirjast. Unhistu on iseseisev juriidiline isik, on iseseisval bilansil, omab pangaarvet ja oma nimega pitsatit. Unhistu omab oma tegevuseks vajalikku kanibevara.

Unhistu vastutab oma kohustuste eest kogu oma varaga. Unhistu ei vastuta oma liikmete kohustuste eest.

Unhistu tegevust organiseerib unldkoosolekul valitud neljaliikmeline juhatus.

Unhistu osakapital on seisuga 31.12.2023.a. 2910 eurot. 2013.a. on vonetud pangalaenu 59993 eurot. Pangalaenu ja intresside tasumine on toimunud graafikujanrgselt. Aruande perioodil on tegeletud avariiliste remontidega ja hoone tehniliste sunsteemide hooldusega. Samuti janantmemajanduse korralduse ja territooriumi hooldusega. Janrgneval majandusliku tegevuse perioodil on planeeritud jantkata tonondega, mis tagavad hoone sanilimise ja ohutu ekspluateerimise vastavalt majandustegevuse aastakavale. Jantkata tonond ponhikirjas santestatud unlesannete ja eesmanrkide tanitmiseks.

PAIDE LINN, LIIVA TN 4 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.