Rohkema info nägemiseks:

SPORT JA ELAMUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 189; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORT JA ELAMUS kohta arvamuslugu!"

SPORT JA ELAMUS MTÜ hetkeolukord

Juba 189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing SPORT JA ELAMUS (edaspidi ühing) on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis on asutatud 07. mail 2001. aastal.

2018. aasta sügisel kinnitati ühingu uus põhikiri ja ühingu uueks nimeks sai MTÜ Sport ja Elamus, eesmärgiga konkretiseerida enam ühingu tegemisi ja eesmärke sportlikus tegevuses, milledeks on avalikes huvides liikumisharrastuse, erineval tasemel spordialase tegevuse arendamine ja toetamine ning spordiürituste korraldamine.

Spordialase tegevuse arendamine

Koostöös paljude spordiorganisatsioonidega, aga eelkõige Eesti Kergejõustikuliidu ning Lõuna –Eesti kergejõustikuklubidega toetati ja aidati läbi viia paljude sportlaste treening – ja võistlustegevust. Viidi läbi igapäevaseid treeninguid, korraldati treeninglaagreid noorkergejõustiklastele

Eestis ja välismaal, sealhulgas treeninglaager Torremolinos, Käärikul, Dubais. Lisaks osaleti kaasorganiseerijatena ja korraldajatena mitmete spordivõistluste ettevalmistamisel ja läbiviimisel, eelkõige suhtlemisel eliitsportlastega ja nende manageridega. Aidati noorkergejõustiklastel osaleda erinevatel rahvusvahelistel võistlustel, sealhulgas ülemaailmsel Gümnasiaadil ja koolinoorte MMil Rio de Janeiros. Koostöös Eesti kergejõustikuliiduga viidi läbi koolitusi treeneritele. Muretseti hulgaliselt spordivarustust ja spordiinventari, eelkõige teibaid erineva tasemega sportlaste treening – ja võistlustegevuseks.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2024. aastal jätkab ühing oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist. Põhiülesandeks on jätkuvalt spordialase tegevuse arendamine, eelkõige tippspordi ja noortespordi toetamine avalikes huvides, kus peamisteks tegevusteks on treeningtegevuse ja treeninglaagrite korraldamine, võistluste kaasorganiseerimine ja läbiviimine, koolitustegevus ning spordialaste õppematerjalide ettevalmistamine.

SPORT JA ELAMUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.