Rohkema info nägemiseks:

EESTI KARJÄÄRINÕUSTAJATE ÜHING MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 365; jälgijaid - 28. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KARJÄÄRINÕUSTAJATE ÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI KARJÄÄRINÕUSTAJATE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Karjäärinõustajate Ühing (KNÜ) on karjäärispetsialiste (karjäärinõustajaid ja -coache, karjääriinfo spetsialiste, karjäärikoordinaatoreid) ja teisi karjääriteenuste arendamisest huvitatud inimesi ühendav organisatsioon. KNÜ kaitseb oma liikmete ametialaseid huve, väärtustab karjäärispetsialisti elukutset, toetab erialaste teadmiste täiendamist ja praktikate jagamist, sh rahvusvahelisel tasandil, osaleb Eesti karjääriteenuste arendamises. KNÜ on karjäärispetsialistile kutset andev organisatsioon.

Ühingu eestvedamine ja tegevuste elluviimine toimus juhatuse ja liikmete vabatahtliku tööna. Kutse andmisega seotud tegevused on tasustatud kutseeksami tasudest laekunud eelarvest ja Academia projekti korraldamine projekti eelarvest.

Täname kõiki liikmeid, kes KNÜ heaks on panustanud oma aega ja energiat! 1. TEGEVUSSUUNAD 2022. aastal olid KNÜ fookuses: 1.1 21.sajandi karjäärispetsialisti arengu toetamine ja professionaalsuse väärtustamine

Kutse andmine

KNÜ jätkas karjäärispetsialisti kutse andjana, seoses tähtajaga õigused lõpevad 17.04.2023. Vt põhjalikumalt p.4.

Mentorprogramm

KNÜ soovib oma liikmetele pakkuda mitmekülgseid võimalusi nende professionaalse arengu toetamiseks. Üks võimalus selleks on mentorlus.

Pärast 2020 aastal toimunud edukat piloteerimist jätkus mentorprogramm 2021. 2021. aastal toimusid sissejuhatavad koolitused ja seminarid programmis osalejatele. Mentorpaarid alustasid koostööd jaanuaris 2022. Programmis osales 14 mentorit ja 14 menteed. Koostöökohtumised toimusid 6 kuud, keskmine kohtumiste arv oli 6-8.

Mentorprogrammi koordineerisid: Triin Pajo ja Merike Teelahk

Töörühma liikmed: Marja Saarma (töörühma juht), Anna Gramberg, Ave Karu, Kristel Lään-Saarik,Marju Põld, Pille Pesti, Tuuli Mekk.

Rahvusvaheline õpiränne koostöös Academia partneritega

Väärib esile toomist, et KNÜ on Academia programmis saatvaks organisatsiooniks 2021. aastast alates.

2022.aastal osales KNÜ poolt 5 liiget õpirändes. Vastuvõtjateks riikideks olid Austria, Prantsusmaa, Rootsi, Taani ja Hispaania. Academia projekti koordineeris KNÜ poolt Monika Sutrop, KNÜ juhatuse poolt olid abiks Marja Saarma ja Mare Lehtsalu.

Erasmus+ programmist toetatud karjäärispetsialistide õpirände projekt kestab 1.12.2020 – 30.11.2022, projekti toetus õpirände elluviimiseks: 15780 EUR.

Meil on hea meel, et KNÜ uus rahastustaotlus uueks perioodiks kinnitati, seetõttu saame ka edaspidi oma liikmeid toetada rahvusvahelise kogemuse saamiseks.

2022. aastal oli KNÜ partneriks Euroguidence keskuse poolt koordineeritud Academia õpirände vastuvõtu korraldamisel Eestis. Selle aasta teemaks oli “Multiculturalism, learning and work mobility in the context of career guidance in Estonia”. KNÜ juhatuse poolelt oli vastutav Marja

Saarma, kaasatud veel Anu Puulmann, Margit Rammo, Kristina Orion, Kristel Lään-Saarik. Esimesel poolaastal oli programmi koordinaator

Monika Sutrop ja teisest poolaastast Margit Ivanov.

KNÜ levitab enda liikmetele ja kodulehel infot Academia programmi õpirände võimaluste kohta, korraldab ja koordineerib koos partnerite ja õpirändajaga õppevisiidil osalemist ning kogemuste ning praktikate jagamist teistele liikmetele.

Karjääriõppe arenduse töörühm

Töörühm toimetas 2022. aastal aktiivselt. Töörühma eestvedaja oli Merit Luik. Töörühma kuulus 35 liiget. Toimus 3 veebikohtumist kogu töörühmaga ning mitmeid kohtumisi rühmades erinevatel teemadel.

Suur rõhk oli koostööl Harno poolt elluviidava ettevõtlus- ja karjääriõppe programmiga Edu ja Tegu.

Karjääriõppe töörühma liikmed on olnud ekspertidena kaasatud õppevara loomise ja kaasajastamise ideede väljatöötamisel ja muu sisuloome kavandamisel. Näiteks osalenud aruteludel nii karjääri kujundamise pädevuste kirjeldamise töörühma käivitamiseks kui ka karjääriõpetuse aineraamatute ajakohastamise ettevalmistusega seonduvalt. Töörühma liikmed pakkusid välja ka Podcastide ja õpiampsude teemade ideid. Lisaks sisaldas koostöö erinevate karjääriteemaliste intervjuude andmist ja kogemuste jagamist karjääriõppe koolitusprogrammis.

EESTI KARJÄÄRINÕUSTAJATE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.