Rohkema info nägemiseks:

KOOTSI KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 391; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOOTSI KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOOTSI KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kootsi Külaselts tegevuse aruanne

MTÜ Kootsi Külaselts on registrisse kantud 08.aprillil 2004 aastal. Külasltsi kuulus 2023 aastal 29 liiget.

2023 oli seltsi juhatus on 7 liikmeline: Kaja Leppik (esimees),Linda Võitla, Jaan Jaska, Margus Veldemann, Laine Saul,

Aare Lepik ja Marek Jupits.

Külaseltsi tegevuse põhieesmärgist tulenevaks ülesandeks on kodukandi arengust huvitatud inimeste koondamine ja ühendamine, koostöö korraldamine, täiendõppe läbiviimine, traditsioonide säilitamine ning uute loomine.

Piirkonna traditsiooniliseks ettevõtmiseks on suvespordi-jaanipäeva korraldamine külaplatsil.

Ühistöö raames, projektide rahastuse toel, on külaplatsile rajatud tänavakorvpalli- ja võrkpalliplats, külakiik, mida 2017 renoveeriti, lipumastid, lõkkekoht jm 2023 aasta suvel rajati Põhja-Sakala vallalt saadud ühekordse toetuse ning sponsorite ja ühistöö tulemusel,uus külakiik

Aastatepikkuseks traditsiooniks on saanud "Teeme ära" talgutest osavõtt, mille raames on heakorrastatud külaplatsi, koristatud küla läbiva maantee teeääri prahist ja tehtud muid heakorratöid erinevates küla piirkondades.

2023.aastal otsustati ühist aastalõpuüritust mitte korraldada. Juhatuse liikmed küastasid kõiki Kootsi ja Karjasoo küla elanikke viies neile häid soove ja piparkooke.

Küla tulevikuvisioon: Kootsi - Karjasoo külad on Põhja-Sakala valla omavalitsusüksuse osana inim- ja loodussõbralikud, turvalised ja säästvale arengule vastava elukeskkonnaga ettevõtlike ja aktiivsete, õpihimuliste inimeste elupaigad.

Heakorrastatud külad, kus inimestel on hea elada ja ümbrus on atraktiivne turistidele.

Külarahvas on üksteisest hooliv, tal on kooskäimiskoht, väljakujunenud traditsioonid ja külakultuur.

MTÜ Kootsi Külaselts jätkab oma põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks tegevust.

KOOTSI KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.