Rohkema info nägemiseks:

LUMELAUAKLUBI BRICOLE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 88; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LUMELAUAKLUBI BRICOLE MTÜ kohta arvamuslugu!"

LUMELAUAKLUBI BRICOLE MTÜ hetkeolukord

Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Üldinfo:

Lumelauaklubi Bricole registreeriti 2004. aastal. Klubi on tegelenud peamiselt võistluste korraldamisega, võistlustel osalemise organiseerimisega ning lumelauaõppe ja -treeningute korraldamisega. Klubi on elavdanud Eesti spordimaastikku ühe ekstreemse ja vaatemängulise spordialaga.

Oma tegevusega on aidatud kaasa spordi- ja liikumisharrastuse propageerimisele ning püütakse väärtustada noorte tervist ja eneseteostust.

2023. aasta tegevus: 2023. majandusaastal klubil aktiivne tegevus puudus. Sarnaselt 2022. aastale ei toimunud ühtegi võistlust, treeningut ega muud üritust. Klubi finantstegevus piirdus ainult minimaalsete tegevuskuludega, mis koosnesid peamiselt pangateenuste kuludest.

Eelnevad tegevusaastad: 2022. majandusaastal puudus samuti aktiivne tegevus. Varasematel aastatel on klubi korraldanud mitmeid edukalt läbiviidud võistlusi ja treeninguid, mis on aidanud edendada lumelauasõitu Eestis. Klubi on panustanud noorte sportlaste arendamisse ja lumelauakultuuri populariseerimisse.

Tööjõud ja juhtimine:

Klubil ei ole palgalisi töötajaid. Võistluste ning muude ürituste korraldamisel kasutatakse vabatahtlikku tööjõudu. Klubi juhatus on üheliikmeline ning juhatuse liikmele töötasusid ei makstud. Aruandeperioodil ei makstud tasusid ega muid olulisi soodustusi tegev- ja kõrgemale juhtkonnale.

Finantsseisund:

Bilanss seisuga 31.12.2023 näitab, et käibevarad olid 7 eurot, mis on tõusnud nullist. Kohustised olid kokku 1 029 eurot, suurenenud 19 euro võrra võrreldes 2022. aastaga. Netovara oli -1 022 eurot, mis tähendab 12-eurost langust võrreldes eelneva aastaga. Aruandeaasta tulem oli -12 eurot, peegeldades klubi minimaalset tegevuskulu ja puuduvat tulubaasi.

2023. aasta tegevuskulud olid 12 eurot, mis koosnesid peamiselt pangateenuste kuludest, samamoodi nagu eelmisel aastal. Aruandeaasta tulem oli -12 eurot, mis on identne eelmise aasta tulemiga.

Rahavood põhitegevusest olid positiivsed, kokku 7 eurot. Tarnijatele tehtud väljamaksed olid 12 eurot ja muud rahavood 19 eurot. Perioodi lõpus oli raha ja raha ekvivalente 7 eurot, võrreldes eelneva aasta nulliga.

Kokkuvõttes oli klubi finantsseisund 2023. aastal stabiilne, kuid aktiivse tegevuse puudumise tõttu ei toimunud olulisi muutusi varade ja kohustuste struktuuris.

Kokkuvõte:

Lumelauaklubi Bricole 2023. aasta oli tegevuseta, jätkates eelneva aasta passiivset joont. Tulevikus loodetakse taas aktiviseerida klubi tegevusi ja panustada Eesti lumelauaspordi arengusse.

LUMELAUAKLUBI BRICOLE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.