Rohkema info nägemiseks:

EESTI MEELEELUNDITE REHABILITATSIOONI KESKUS AUDIERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MEELEELUNDITE REHABILITATSIOONI kohta arvamuslugu!"

EESTI MEELEELUNDITE REHABILITATSIOONI KESKUS AUDIERE MTÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Juhatus jätkas tegevust koosseisus: Elis Pikmets, Anne Maisvee, Sirle Karu.

31. dets. 2023 seisuga oli MTÜ-l Audiere endiselt 6 liiget.

2019. aastal välja kuulutatud stipendiumi konkurss „Eesti koolinoorte kuulmisteravuse uuring 2019 - 2020“ läheneb lõpule. Uuringu sihtgrupiks olid 9. klassi õpilased ja testgrupi suuruseks kujunes lõpuks 946 kooliõpilast(esialgne plaan oli 1000 õpilast). Uuringu viisid läbi prof Avo-Rein

Tereping Tallinna Ülikoolist ja audioloog Sandra Vill TÜ Kõrvakliinikust. Uuringu läbiviimine takerdus mitu aastat seoses Covid-19 tõttu kehtestatud piirangutega. Uuringu läbiviijad kirjutavad tulemuste põhjal teadusartikli „Eesti Arsti“ ning rahvusvahelisse erialasesse ajakirja (1.3 taseme ajakirjad, eelretsenseeritavad, teaduslikult arvestatavad) loodetavasti 2024.a märtsi lõpuks ning artikkel peaks ilmuma 2024.a jooksul.

Stipendium on kavas välja maksta pidulikul üritusel 2024.a novembris.

3.veebruaril toimus audioloogia eriala tutvustav üritus, mille viisime läbi koostöös Haridus- ja Noorteameti ning Iiri Vabariigi Saatkonnaga

Haridus- ja Noorteameti ruumides.

Annetusi kogusime 2023. aastal 600 €.

Juhatuse liikmed leiavad, et 20 tegutsemisaasta jooksul on tehtud ära palju tööd. Toetatud on sisekõrva implantaatide oste seni, kuni haigekassa (nüüd tervisekassa) hakkas tasuma nende eest täies ulatuses. Alustasime audioloogide koolitamisega Suurbritannias ja Iirimaal,

MTÜ EMERK Audiere on ka Eesti Audioloogia Seltsi asutajaliikmeks. Eesti koolinoorte kuulmisteravusuuringu tulemused rajavad tee edasisteks teadusuuringuteks. Kõiki tegevusi ja erinevaid läbiviidud projekte on saatnud aktiivne ning sihitud teavitustöö.

Pärast koolinoorte kuulmisuuringu projekti lõppemist kavatseme MTÜ tegevuse lõpetada. Audiere tööd jätkavad Eesti Audioloogia Seltsi koondunud noored Eestisse naasnud audioloogid ning nende kolleegid.

EESTI MEELEELUNDITE REHABILITATSIOONI KESKUS AUDIERE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.