Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄRDLA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 225; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄRDLA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Vastavalt Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku (EELK) põhikirjale on Kärdla Johannese Koguduse tegevuse eesmärgiks Jumala sõna kuulutamine ja sakramentide jagamine ning sellest tulenevalt haridus-, diakoonia- ja misjonitöö tegemine ja muul viisil kristliku usu ja armastuse levitamine, edendamine ja süvendamine.

Koguduses toimus aruandeaastal 96 jumalateenistust, palvust või kirikukontserti. Jumalateenistusi peeti aastaringselt igal pühapäeval ja tähtsamal kirikupühal Kärdla kirikus. Märtsiküüditamise mälestuspäeva palvus peeti Kärdla kiriku esisel platsil II maailmasõjas hukkunud hiidlaste mälestusmärgi juures, surnuaiapüha jumalateenistus peeti Kärdla kalmistul ja advendiküünla süütamise palvus Kärdla Keskväljakul.

Üks jõulupüha jumalateenistus peeti ka Tohvri hooldekodus. Kõikidel jumalateenistustel, talitustel, kontsertitel jm. üritustel osales aasta jooksul ühtekokku 7462 inimest.

Aruandeaastal ristiti koguduses 3 täiskasvanut, konfirmeeriti 5 inimest. Toimus 1 laulatus. Kristliku matusetalitusega saadeti viimsele teele 19 inimest.

Koguduse lastetöös osales 7 last - peeti 33 lastetundi, mida juhendas vabatahtlikuna Triinu Pihel.

Hingehoiu- ja diakooniatööga tegelevad võimaluste piires koguduse õpetaja Hüllo-Kristjan Simson, hingehoidja Kristiina Roots ja teised koguduseliikmed. Hingehoidlikud vestlused toimusid kodudes või kogudusemajas. Koguduse humanitaarabi annetusmüügipunktist on võimalik saada väikese annetuse eest või tasuta riideid. Kristiina Roots töötab hingehoidjana Tohvri Hooldekodus.

Koguduse juures tegutseb Kärdla Johannese Koguduse Kammerkoor, milles laulab 20 lauljat. Koori dirigent on Endrik Üksvärav. Proove tehti ühtekokku 92 tundi. Koor lauldis Kärdla linna 85. aastapäeva oikumeenilisel jumalateenistusel Kärdla kirikus ja Kärdla kiriku 160. aastapäeva missal. Osaleti väikesaarte laulupeol Kassaris. Lauldi Tobiase päevade raames korraldatud kontserdil Käina Kultuurikeskuses ja Kärdla baptistikoguduse palvelas Suure Reede jumalateenistusel. Eraldi kontsert anti Kärdla kirikus koos Novena kooriga Soomest.

Kogudusel on hinnanguliselt 350 liiget, kellest 62 tegid aruandeaastal nimelise liikmeannetuse. Koguduse täiskogu liikmeid oli aastalõpu seisuga 35.

Koguduse nõukogus on 13 liiget, juhatus on viieliikmeline. Nõukogu pidas aruandeaastal ühe koosoleku, juhatusel oli samuti üks ametlik koosolek. Juhatuse liikmetest maksti aruandeaastal hüvitist koguduse õpetajale Hüllo-Kristjan Simsonile. Koguduse palgalised töötajad olid aruandeaastal organist, humanitaarabi annetusmüügipunkti müüja ja kirikuteenija.

Koguduse majanduslikud sissetulekud saadi annetustest, kinnisvara üürileandmisest ning Trondheimi sõpruskoguduse saadetud humanitaarabi annetusmüügist. Kulusid tehti töötasudeks ja maksudeks, koguduse kinnisvara hooldamiseks ja haldamiseks, transpordile ning muudeks majanduskuludeks.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄRDLA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.