Rohkema info nägemiseks:

MUSTVEE LINNA VANAUSULISTE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 108; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MUSTVEE LINNA VANAUSULISTE kohta arvamuslugu!"

MUSTVEE LINNA VANAUSULISTE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Mustvee Linna Vanausuliste Kogudus on jätkuvalt tegutsev vanausuliste usuline ühendus, kuhu kuulub hetkel 400 liiget ja see on suurim

Jõgevamaal olev vanausuliste kogudus. Kogudusele kuulub 1930. aastal valminud kirikuhoone, kus viiakse regulaarselt läbi jumalateenistusi, ristimisi, matusetseremooniaid ning mälestusteenistusi, Lisaks igapühapäevastele teenistusele toimub aastas veel 45 erinevat usupüha teenistust.

2011. a teostati kiriku põrandaremont sihtfinantseerimise abil. Alustati kiriku siseremont.

2012.a siseremont lõpetatud.

2013.a võetud plaani teostada kiriku fasaadi remonditööd(krohvimine).

2014.a sihtfinantseerimise abil teostati kiriku fassaadi remonditöö.

2017. a esitati taotlus EASile kiriku katuse renoveerimiseks toetuse saamiseks. Töö makumus on 39 924 eurot, sellest 7 924 eurot on omaosalus, mida kaetakse annetuste arvelt.

2018. a sai teostatud kiriku katuse renoveerimine EASi toetuse abiga, 32 000 toetus ja 7 924 omaosalus annetuste arvelt.

2019. a saadud toetus Kultuuriministeeriumil 3 534 eurot, 2020. aastal sai selle toetuse ja omaosaluse summas 384 eurot abil restaureritud ikoon-triptühhon "Jumalaema, Kristus Kõigevalitseja ja Ristija

Johannes".

MUSTVEE LINNA VANAUSULISTE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.