Rohkema info nägemiseks:

KÜLASELTS PÕHJARANNIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 188; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÜLASELTS PÕHJARANNIK MTÜ kohta arvamuslugu!"

KÜLASELTS PÕHJARANNIK MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Külaselts Põhjarannik MTÜ 2022.a tegevusaruanne.

Külaselts Põhjarannik MTÜ põhitegevusalaks on külakogukonnale erinevate ürituste korraldamine ja kohaliku külaelu edendamine.

Kuna aastal 2022 COVID-19 meie elu väga ei mõjutanud, siis saime suvel korraldada 2 suuremat üritust – 22.juunil toimusid nii külakokkutulek kui ka jaaniõhtu. Viimane oli mõeldud nii oma küla kui ka kogu saare rahvale. 17.septembril osalesime ka Saare maakonna toidufestivalil, kus sel aastal pakuti külalistele jahisaagist valmistatud sööki. Jaaniõhtul osales ka sel aastal rahvast üle Muhu ja isegi kaugemalt. Kokku osales jaaniõhtul umbes paarsada külalist. Toidufestivali külastas sel aastal ligi 170 inimest. Muhu elanikele lisaks külastas meid ka kaugemalt inimesi, kellest üks bussitäis oli Saaremaa külalisi ja teise bussiga tuli meile ca 35 inimest Võrumaalt. Ürituse raames toimus neile küla tutvustav bussituur ja külaplatsil pakkusime erinevaid toite metsast ja merelt saadud saagist. Meie üritusel oli esindatud ka Muhu Liha oma toodetega.

Lisaks osalesime ka kahel väiksemal ettevõtmisel – novembri alguses külastasid Muhu valda külalised Põlvamaalt. Selle raames saime neile tutvustada ka Põhjaranniku tegemisi ja õhtu lõpetuseks osaleda ühises kogemuste vahetamise vestlusringis.

Detsembrikuu 11-ndal päeval toimus ühisüritus „Teeliste jõuluseiklus“, mis toimus 5 küla bussikates.

Põhjarannik toimetas Nõmmküla bussipeatuses ja pakkus külalistele erinevaid pannkooke, sooje jooke ja lisaks veel õnnemängu, kus igaüks võis endale toreda kingituse lõigata.

Juuli lõpul toimunud Muhu Kohvikute päeval me sel aastal oma küla K-kohvikuga ei osalenud, sest otsustasime osa võtta Saaremaa toidufestivalist, mille põhiteemaks olid metsast ja merest saadud saagist tehtud toidud.

Sügis-talvisel ajal korraldasime väiksemas ringis kokkusaamisi põhiliselt seltsi liikmete kodudes. Osalejaid oli 5-6 igal korral. Seltsi liikmete kokkusaamistel olid arutlusel külaseltsi tegevusega seotud küsimused, ürituste korraldamine, koostöö arendamine teiste Nõmmkülas tegutsevate seltside ja ettevõtetega.

KÜLASELTS PÕHJARANNIK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.