Rohkema info nägemiseks:

LÕVISÜDA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 387; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÕVISÜDA MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÕVISÜDA MTÜ hetkeolukord

Juba 387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Lõvisüda alustas tegevust 2007. aastal.Meie eesmärk on tegutseda sotsiaalse ettevõttena ja olla ühiskonnas märgatud oma sotsiaalsete tegevuste kaudu.Omame koostöökogemust sarnases valdkonnas tegutsevate ettevõtetega teistes Euroopa Liidu riikides.

Rahvusvaheline koostöö võimaldab meil jagada koolitus- ja praktikavõimalusi.Eestis oleme 2023 aastal veelgi laiendanud koostööd erinevate haridusasutusteja valdadega ning soovime seda veelgi suurendada. Koostöö kohalike omavalitsustega on suurendanud meie kliendibaasi.2023 aastal suurenes meie teenuste pakkumine coachingu ja supervisiooni valdkonnas. Tõusis tööalase nõustamise osakaal haridus- ja sotsiaalvaldkonnas. Samuti oleme suurendanud koolituste osakaalu oma teenustes.2024 aastal on eesmärgiks koolituste osakaalu tõstmine, sihtgrupi laiendamine.Koolituste osakaalu suurendamiseks MTÜ tegevuses planeerime järgmisi samme:Turundus ja nähtavus:

Turundusstrateegia: Arenda ja rakenda tõhus turundusstrateegia, kasutades (cid:127) nii traditsioonilisi kui ka digitaalseid kanaleid.

Sotsiaalmeedia: Kasuta aktiivselt sotsiaalmeedia platvorme, et jõuda laiema (cid:127) publikuni.

Veebileht: Paranda oma veebilehe nähtavust otsingumootorites, et (cid:127) potentsiaalsed kliendid leiaksid meid kergemini.

Koolitusprogrammide arendamine:

Uute programmide loomine: Arendage uusi ja innovaatilisi (cid:127) koolitusprogramme, mis vastavad tööturu nõudmistele ja sihtrühmade vajadustele.

Kohandatud koolitused: Pakkuge kohandatud koolitusi vastavalt erinevate (cid:127) sihtrühmade (nt noored, töötud, professionaalid) vajadustele.

Koolitajate kvaliteet:

Kvaliteetsed koolitajad: Investeerimine koolitajate pidevasse arendamisse ja (cid:127) täiendõppesse, et tagada koolituste kõrge kvaliteet.

Tagasiside süsteem: Osalejatelt tagasiside kogumine ning läbi tagasiside (cid:127) koolituste pidev arendamine.

Nende sammude abil soovib MTÜ Lõvisüda suurendada koolituste osakaalu ja pakkuda väärtuslikke teenuseid laiemale sihtrühmale.MTÜ Lõvisüdamele kuuluvatel maaüksustel on arendustegevustes oluline roll.Haridus- ja looduskeskus:

LÕVISÜDA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.