Rohkema info nägemiseks:

SAARTE TERVISERAJAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 87; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAARTE TERVISERAJAD MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAARTE TERVISERAJAD MTÜ hetkeolukord

Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Saarte Terviserajad lühiiseloomustus

MTÜ Saarte Terviserajad asutati ja kanti registrisse 04.02.2008.a.

MTÜ Saarte Terviserajad tegevuse eesmärgiks on arendada ja propageerida mitmesugust tervisespordi- ning kehakultuurialast tegevust.

Ühingu tegevuse eesmärgiks on aktiivsed ja terved ühiskonna liikmed läbi liikumis- ja spordiradade väljaarendamise ning muu kehalise tegevuse arendamise ja propageerimise.

Oma eesmärkide saavutamiseks ühing: · arendab ja propageerib mitmesugust tervisespordi- ning kehakultuurialast tegevust; · arendab klubilist tegevust, korraldab ühingu liikmetele, nende peredele ja üldsusele erinevaid üritusi; · omandab varalisi ja mittevaralisi õigusi ning võtab kohustusi; · omandab, haldab, võõrandab ning rendib kinnis- ja vallasvara; · võtab tööle oma tegevuseks vajalikke alalisi ja ajutisi töötajaid; · organiseerib kaubanduslikku tegevust spordi- ja kultuuriüritustel, tegeleb spordivahendite ning -rõivaste vahendamise, reklaami ja oma tegevuse eesmärkidele vastava ning seadusega lubatud piires muu majandustegevusega.

Aktiivset tegevust hetkel ei toimu.

MTÜ Saarte Terviserajad juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikme ülesanne on esindada, juhtida äriühingut ning täita ka tegevjuhi kohustusi. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud, muid soodustusi ei võimaldatud.

SAARTE TERVISERAJAD MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.