Rohkema info nägemiseks:

KIVIÕLI JAHIMEESTE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 806; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KIVIÕLI JAHIMEESTE ÜHING kohta arvamuslugu!"

KIVIÕLI JAHIMEESTE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 806 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kiviõli Jahimeeste Ühing on asutatud 2008. aastal. Ühingu eesmärgiks on jahimeeste ühtekoondamine, jahipidamisega tegelemine, ühise tegevusega jahieeskirjade täitmise üle järelvalve teostamine ning jahiresursside kasutamise reguleerimine, samuti jahindusalase heategevusürituste organiseerimine ja läbiviimine ning jahilaskespordi arendamine.

Majandusaastal suunati suur osa energiast ulukihooldesse, rajati söödapõldusid ja tegeleti ulukite lisasöötmisega.

Eelmisel aastal saadud rahalise toetuse abil ehitatati välja jahimaja teine korrus, millised tööd lõpetati majandusaastal.

Paljud jahimehed andsid oma panuse jahimaja korrashoidu. Korraldati jahilaskespordi võistlusi ja tegeleti jahimeestele kohustuslike laskenormide eksamite vastuvõtmisega Maidla tiirus.

Palju aega ja energiat nõudis jahimaade kasutusvalduse lepingute sõlmimine maaomanikega. Suure töö tulemusena pikendati järgnevaks 10-ks aastaks jahimaade kasutusleping.

Ühingu majandusaasta tulem oli kasum 678 eurot. Liikmemaksudena tasusid jahimehed ühingule 3410 €.

Ühing koondab oma ridadesse 61 jahimeest. Ühingu tegevust juhib 7-liikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Jahimaid on ühingul hallata 19050 ha.

MTÜ Kiviõli Jahimeeste Ühing on tegutsev ja jätkusuutlik ühing.

KIVIÕLI JAHIMEESTE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.