Rohkema info nägemiseks:

PÕHJA-HARJU KOOSTÖÖKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 748; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕHJA-HARJU KOOSTÖÖKOGU MTÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Põhja-Harju Koostöökogu (PHKK) on oluline kohalik arenguliikumine, mis ühendab Jõelähtme, Rae ja Viimsi vallad ning nende piirkonnas tegutsevad ettevõtted ja kodanikuühendused. PHKK keskendub kohaliku maaelu elavdamisele ja kogukondliku initsiatiivi toetamisele, viies ellu mitmekülgseid algatusi ning soodustades partnerlust kodanikuühenduste, ettevõtjate ja kohalike omavalitsuste vahel.

Leader-programmi raames, mis on Euroopa Liidu algatus kohaliku elu edendamiseks, on PHKK leidnud olulise toe oma tegevustele. Leaderi põhimõtete kohaselt toetatakse piirkondlikke algatusi ning luuakse partnerlusi, mis tuginevad kohalikele vajadustele ja võimalustele.

PHKK liikmete arvukus ja mitmekesisus peegeldab programmi laiapõhjalist toetust ning kohaliku kogukonna tugevat kaasatust. Alates asutamisest on koostöökogu kasvanud ning 14.03.2024 seisuga koondab enda alla 82 liiget, hõlmates kohalikke omavalitsusi, ettevõtteid ning mitmekesiseid mittetulundusorganisatsioone ja sihtasutusi.

Kohaliku maaelu arendamiseks on oluline mõista Leader-programmi toimimispõhimõtteid ning nende rakendamise praktilist külge. Piirkonnapõhised strateegiad, altpoolt tulev algatus ja partnerlus on vaid mõned näited Leaderi olulistest elemenditest, mis aitavad kaasa kohalike kogukondade jätkusuutlikule arengule.

PHKK on selles protsessis aktiivne osaleja, olles üks 26st Leader-tegevusgrupist Eestis. Nende tegevus ulatub kohaliku arengustrateegia loomisest kuni projektide elluviimiseni, mis toetavad piirkonna elujõulisust ja mitmekülgsust.

Kokkuvõttes võib öelda, et Põhja-Harju Koostöökogu on oluline lüli kohaliku arengu ning Leader-programmi edukal rakendamisel. Nende pidev pühendumus ja laiapõhjaline koostöö loovad aluse jätkusuutlikule ja elujõulisele maaelule Põhja-Harju piirkonnas.

Võta ühendust ja leiame koos parima lahenduse, kuidas ka teie ettevõte või organisatsioon saaks panustada kohalikku arengusse ning kasu lõigata Leader-programmi pakutavatest võimalustest.

uuri lisaks

PÕHJA-HARJU KOOSTÖÖKOGU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PÕHJA-HARJU KOOSTÖÖKOGU MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ PÕHJA-HARJU KOOSTÖÖKOGU TEGEVUSARUANNE 2022 MTÜ Põhja-Harju Koostöökogu on asutatud 16.06.2008.a. ja kantud äriregistrisse 27.06.2008.a. Eesmärgid ja tegevusalad Koostöökogu eesmärgiks on toetada kohalikku initsiatiivi ja edendada kohaliku omavalituse, ettevõtluse ja kogukondade koostööd, milles erinevad osapooled suunavad oma ühised jõupingutused piirkonna vajaduste kindlaksmääramiseks ning Euroopa Liidu ja Eesti riigi poolt eraldatavat Leader meetme vahendite ning teiste struktuurfondide võimaluste kasutamiseks. Koostöökogu põhitegevus on olnud ja on jätkuvalt institutsionaalse

Dropdown

kõik artiklid

PHKK üldkoosolek kinnitas 15.mail 2023-2027 perioodi esimese taotlusvooru paremusjärjestused

2023-2027 perioodi esimene taotlusvoor oli avatud 18.03–01.04.2024. Taotlusvooru eelarve oli kokku 692 804 eurot. Avatud olid kõik meetmed: 1. meede ” Kogukonda
leaderph.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.